GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές με λίστα έως 24 Ιουλίου 2016...

Εως την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 μπορεί η κυβέρνηση να κάνει εκλογές με λίστα καθώς τότε λήγει η Συνταγματική προθεσμία του 18μηνου σύμφων...

Εως την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 μπορεί η κυβέρνηση να κάνει εκλογές με λίστα καθώς τότε λήγει η Συνταγματική προθεσμία του 18μηνου σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας στην Βουλή σε σχετική ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη παραδέχθηκε ότι ο εκλογικός νόμος δεν ορίζει με σαφήνεια το πότε ξεκινά το δεκαοκτάμηνο, αν δηλαδή η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά από τις εκλογές του Ιανουαρίου ή του Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε ότι πρέπει η μέτρηση να γίνει από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου και πως αν χρειαστεί θα καταθέσει στην Βουλή τροπολογία.

Εκτός αυτού, ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε ότι θα καταθέσει «πρώιμα» στην Βουλή νέο εκλογικό νόμο ώστε να αρθούν αδικίες όπως «το να μην εκπροσωπούνται σε περιφέρειες κόμματα που λαμβάνουν υψηλά ποσοστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση