GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία χωρίς τέλος - 27 νεκροί πρόσφυγες στα τουρκικά παράλια - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τους πρόσφυγες. Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν τα πτώματα 27 προσφύγων, τουλάχιστον τριών παιδ...


Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τους πρόσφυγες. Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν τα πτώματα 27 προσφύγων, τουλάχιστον τριών παιδιών ανάμεσά τους, σε δύο τουρκικές παραλίες, έπειτα από τη βύθιση του σκάφους που τους μετέφερε στη Λέσβο.

Δεκαεπτά από τα πτώματα βρέθηκαν σε παραλία του Αϊβαλί, ενώ δέκα ακόμη βρέθηκαν στην περιοχή του Ντίκιλι, δήλωσε αξιωματικός της χωροφυλακής στο Reuters.

«Ακούσαμε ένα σκάφος να βυθίζεται και να χτυπάει στα βράχια. Υποθέτω πως αυτοί οι άνθρωποι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να κολυμπήσουν από τα βράχια. Ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε ως πολίτες», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η ακτοφυλακή και η χωροφυλακή διέσωσαν 12 ανθρώπους από τη θάλασσα και τα βράχια στην ακτογραμμή του Αϊβαλί. Αξιωματούχος της ακτοφυλακής δήλωσε ότι τρία σκάφη και ένα ελικόπτερο συνεχίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση τυχόν επιζώντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση