GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Αφετηρία μου το 28% των εκλογών, του Κυριάκου δεν ξέρουμε - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Νέα Δημοκρατία είναι μία. Έχει τις αρχές και τις αξίες αυτές και ο καθένας θα προσθέσει τη δική του σφραγίδα, τη δική του πινελιά στ...


«Η Νέα Δημοκρατία είναι μία. Έχει τις αρχές και τις αξίες αυτές και ο καθένας θα προσθέσει τη δική του σφραγίδα, τη δική του πινελιά στα επιμέρους ζητήματα», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στον Ant1.
Την ίδια στιγμή ο κ. Μεϊμαράκης επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει, όπως άλλωστε ήταν και τον Σεπτέμβριο.  Παράλληλα, πρόσθεσε ότι με έκπληξη άκουγε κάποιους να λένε ότι το κόμμα δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει, ενώ κάλεσε όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο να πουν γιατί και σε ποια σημεία δεν είναι έτοιμη η Νέα Δημοκρατία.
Στην συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι η δική του αφετηρία για τις εκλογές είναι το 28% και υπογράμμισε ότι δεν είναι γνωστή αυτή του συνυποψήφιου του, του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράλης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά την εκλογή του προέδρου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θα υπάρξει, για ένα μικρό διάστημα, ένταση και συμπλήρωσε: «αν κάποιος θέλει  και δεν προσαρμόζεται στις αποφάσεις των οργάνων τότε αυτοπροσδιορίζεται. Δεν μπορεί να μείνει κάποιος όταν έχει τέτοια προβλήματα στα βασικά μεγάλα ζητήματα».

Δείτε το βίντεο από το Ant1


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση