GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο 34χρονος Αλβανός υπήκοος που εξαφανίστηκε με τον 4χρονο

 Άφαντος παραμένει ο 34χρονος Αλβανός ο οποίος εξαφανίστηκε με τον 4χρονο γιο του αφού προηγουμένως, φέρεται ότι σκότωσε την 41 ετών εν...


 Άφαντος παραμένει ο 34χρονος Αλβανός ο οποίος εξαφανίστηκε με τον 4χρονο γιο του αφού προηγουμένως, φέρεται ότι σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του.
Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert με φωτογραφίες τόσο του πατέρα Τζέιμς Λέσι, όσο και του μικρού Φοίβου. Ο Φοίβος είναι αλβανικής καταγωγής και απήχθη από τον πατέρα του μετά τη δολοφονία της μητέρας του, από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.
Πρόκειται για τον LESI James του Frrok και της Pashe, υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση