GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος: Σε 4 εβδομάδες θα πρέπει να είναι έτοιμα τα Hotspots

 Το αργότερο, σε τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να είναι έτοιμα τα «Hotspots» στην Ελλάδα και στην Ιταλία, τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος ...


 Το αργότερο, σε τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να είναι έτοιμα τα «Hotspots» στην Ελλάδα και στην Ιταλία, τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος και προειδοποιεί για αύξηση της προσφυγικής ροής τους επόμενους μήνες.
«Δεν έχουμε περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες, προκειμένου να επιτύχουμε αποτελέσματα στα σύνορα» δηλώνει ο κ.Αβραμόπουλος στην Sueddeutsche Zeitung και, αναφερόμενος στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν δέχονται να συνεισφέρουν στην κοινή ευρωπαϊκή προσπάθεια, τονίζει ότι κάποιες κυβερνήσεις λένε «όχι» σε όλα, αλλά αποσιωπούν από τους λαούς τους τις συνέπειες αυτής της άρνησης.
Επισημαίνει δε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προτείνει σε αυτές τις χώρες κάθε δυνατή στήριξη: «Πήγα σε κάθε χώρα, υποσχέθηκα παντού στήριξη, οικονομική, τεχνική και σε υποδομές» δηλώνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος και τονίζει ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ευθύνεται η ΕΕ για το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει εξευρεθεί λύση. Εξηγεί μάλιστα ότι δεν είναι ακόμη ορατό το τέλος του μεγάλου προσφυγικού κύματος και εκφράζει την ανησυχία του ότι «τους επόμενους μήνες ο αριθμός θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση