GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας 4χρονης: Να παρέμβει ο Τσίπρας για το θάνατο της κόρης μου

Την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας ζήτησε ο πατέρας της Μάνος Παρασχάκης σημειώνον...


Την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας ζήτησε ο πατέρας της Μάνος Παρασχάκης σημειώνοντας πως αυτό είναι η υποχρέωση της κυβέρνησης.

«Θέλω να ζητήσω μια χάρη, ορμώμενος από την ευαισθησία που ευαγγελίζεται αυτή η αριστερή κυβέρνηση... Θα ήθελα να δω την ευαισθησία του κ. Τσίπρα για την υπόθεση. Το ζητώ από τον πρωθυπουργό, τον πρωθυπουργό μου» ανέφερε χθες ο Μάνος Παρασχάκης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση κλοπής ουσιών, η οποία φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση της κόρης του, αναφέρει :

«Λέω την αλήθεια χωρίς να κατηγορώ κανέναν. Δεν είναι παράπτωμα η συγγενική σχέση ενός στελέχους της κυβέρνησης με το μέλος της ιατρικής ομάδας που ανέλαβε την επέμβαση. Ωστόσο με έχει συνταράξει η υπόθεση της κλοπής που μπορεί να συνδέεται με το θάνατο του παιδιού μου. Εγώ είμαι απέξω και δεν ξέρω αλλά ρωτάω: Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται η κλοπή με το παιδί μου; Υπάρχει περίπτωση αν μέλος του ιατρικού προσωπικού είναι ύποπτο να συνεχίζει να κάνει του δουλειά του; Να συνεχίζει να δουλεύει χωρίς να συμβαίνει τίποτα;» αναρωτήθηκε.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση