GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτω από τις 550 μονάδες ο γενικός δείκτης

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω ήπιας πτώσης στα ευρωπαϊκά χρηματι...


Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω ήπιας πτώσης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, με τις ευρωπαϊκές τραπεζικές μετοχές να καταγράφουν σημαντικές απώλειες, μετά την πληροφορία ότι η ΕΚΤ ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε κάτω από τα επίπεδα των 550 μονάδων, στις 543,13 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 2,74%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 85,667 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 151.632.753 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Ασφαλειών (+5,38%), των Τροφίμων (+1,56%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,21%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-11,14%), της Υγείας (-8,70%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-4,30%).

Ανοδικά κινήθηκαν 29 μετοχές, 80 πτωτικά και 25 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση