GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο (80χρονος) μπαμπάς Μεταξόπουλος θα παντρευτεί την 36χρονη μπαλαρίνα του!

Με την 36χρονη μπαλαρίνα του θα παντρευτεί σύντομα ο 80χρονος, διάσημος χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος, μπαμπάς του επίσης χορογράφου κ...


Με την 36χρονη μπαλαρίνα του θα παντρευτεί σύντομα ο 80χρονος, διάσημος χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος, μπαμπάς του επίσης χορογράφου και χορευτή, Πάνου Μεταξόπουλου. "Είναι ο πρίγκιπάς μου, είναι τα πάντα. Δεν μπορώ να με φανταστώ μακριά από το Φώτη", δηλώνει περήφανη η μέλλουσα νύφη και μπαλαρίνα του Μεταξόπουλου, Σοφία Τρανά.

"Με τη Σοφία αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Εγώ της δίνω την πείρα μου και εκείνη την ενέργειά της! Θέλω να την παντρευτώ, εκείνη δεν έχει παντρευτεί και πρέπει. Γιατί να μην κάνω ένα παιδί με τη Σοφία μου;", δηλώνει από την πλευρά του ο 80χρονος Μεταξόπουλος.

Όπως δηλώνει το ζευγάρι, παρά τα 44 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχουν, δηλώνουν ότι έχουν πάρα πολλά να τους ενώνουν: ο χορός - βεβαίως- αλλά και το πάθος τους για ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση