GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Η Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ; 81.745 στεγαστικά δάνεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ σε ξένα funds....

Panos Leliatsos   Η συντρόφισσα και νυν διοικητής της Εθνικής τραπέζης κυρία Κατσέλη σε  τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε πως η εν λόγω τρά...

Panos Leliatsos 
Η συντρόφισσα και νυν διοικητής της Εθνικής τραπέζης κυρία Κατσέλη σε  τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε πως η εν λόγω τράπεζα δεν έχει προβεί σε πώληση στεγαστικών δανείων σε ξένα επενδυτικά funds.
Προφανώς στην κυρία Κατσέλη δεν υπέπεσε στην αντίληψη της η μεταβίβαση 81,745 στεγαστικών δανείων ύψους 1,75 δις μέσω της τιτλοποίησης αυτών προφανώς σε ξένους. Να χαίρεστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης την επιλογή στο πρόσωπο της ως διοικητή στην ΕΤΕ. Αλλά είπαμε σε αυτή την χώρα το πλιάτσικο των πολιτικών μαφιόζων έχει συνέπεια και συνέχεια.

2 σχόλια

  1. ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

    ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ

    ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ελληνες για την στάση τους στους λαθρομετανάστες ( μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε ) Μάλλον την έχει οργανώσει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με την ΜΙΤ.

    Mάλλον η καμπάνια πρέπει να γίνει για τα Γιουσουφάκια της Τουρκίας που βρίσκονται στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά σε Τσίπρα και Καμμένο ( για τους Ανεξάρτητους πιο παραπλανητικός τίτλος κόμματος δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αφού σε λίγο και με την θέληση τους δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά η Επαρχία Ελλάδα της Μεγάλης Οθωμανικής Τουρκίας ) και να τους δοθεί το Μέγα Βραβείο Μπουλέντ Ετσεβίτ Ο Πορθητής Της Κύπρου, αφού με την πολιτική τους κάνουν την Ελλάδα μια Μουσουλμανική χώρα με εξουσιαστή την Άγκυρα.
    Κάποτε οι Κουμουνιστές Ή Αριστεροί του κόλου και της δεξιάς τσέπης θέλανε επιτακτικά η Μακεδονία να γίνει ανεξάρτητη ( Δορυφόρος προσωρινά της Βουλγαρίας και συν τω χρόνω κτήμα της ) τώρα ονειρεύονται και λειτουργούν έτσι που όλη η Ελλάδα να γίνει κτήμα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση