GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιμέτωπη με το φάντασμα της Amy Winehouse η Adele στα Brit Awards

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τυφώνας Αdele οδηγεί φέτος την κούρσα στα Brit Awards, τα βρετανικά βραβεία μουσικής, με συνολικά 4+1υποψηφιότ...


Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τυφώνας Αdele οδηγεί φέτος την κούρσα στα Brit Awards, τα βρετανικά βραβεία μουσικής, με συνολικά 4+1υποψηφιότητες: Καλύτερο βρετανικό άλμπουμ της χρονιάς για το «25», καλύτερη βρετανίδα τραγουδίστρια, καλύτερο σινγκλ, καλύτερο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Hello» ενώ διεκδικεί επίσης το Brit Award Παγκόσμιας Επιτυχίας, χάρις στις τρελές πωλήσεις που σημειώνει ο καινούργιος της δίσκος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το «25» ξεπέρασε σε πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία μέσα στις 6 πρώτες εβδομάδες, τα 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα.
Το πιο πιθανό είναι ότι θα σαρώσει σε όλες τις κατηγορίες που είναι υποψήφια αλλά στην κατηγορία Καλύτερη Βρετανίδα Τραγουδίστρια, εκεί μάλλον θα δυσκολευτεί. Η Adele έχει να αντιμετωπίσει τις Jess Glynne, Laura Marling και Florence Welch (τις έχει χαλαρά) αλλά και μία αντίπαλο που δεν μπορεί να την συναγωνιστεί: την Amy Winehouse -ή, για την ακρίβεια - το φάντασμα της τραγουδίστριας που πέθανε νέα και μπήκε στο πάνθεον των μουσικών θρύλων.
Κατά τα άλλα:
- 4 υποψηφιότητες έχει ο 24χρονος James Bay - ανάμεσά τους για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το «Chaos and the Calm» και για το καλύτερο σινγκλ «Hold Back the River».
- Ο σκωτσέζος DJ Κάλβιν Χάρις διεκδικεί τρία βραβεία, στις κατηγορίες καλύτερος τραγουδιστής της χρονιάς, καλύτερο σινγκλ και καλύτερο βιντεοκλίπ.
- Στην φετινή κούρσα συμμετέχουν και οι Coldplay, στην κατηγορία καλύτερο βρετανικό συγκρότημα και καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς ενώ ο σκωτσέζος DJ Κάλβιν Χάρις διεκδικεί τρία βραβεία, στις κατηγορίες καλύτερος τραγουδιστής της χρονιάς, καλύτερο σινγκλ και καλύτερο βιντεοκλίπ για το How deep is your love.
Η τελετή απονομής των φετινών βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, στην O2. Στη διοργάνωση θα τραγουδήσουν ζωντανά η Adele, οι Coldplay και ο Justin Bieber ενώ στη φετινή απονομή θα υπάρξει και ένα ειδικό τιμητικό αφιέρωμα στον David Bowie.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση