GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "καρφί" του Ψαριανού για τις δηλώσεις Θεοχάρη - BΙΝΤΕΟ

Στα όσα δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης για τον Σταύρο Θεοδωράκη σε συνέντευξή του απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός. "...


Στα όσα δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης για τον Σταύρο Θεοδωράκη σε συνέντευξή του απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.
"Για αυτό το θέμα "ηγεσίας" που θέτει ο κ. Θεοχάρης θα συζητηθεί, θα αναπτυχθεί και θα αποφασίσουν τα μέλη, οι φίλοι και οι εθελοντές του Ποταμιού στο συνέδριο που θα γίνει σε ένα μήνα" είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Αναφερόμενος στη φράση του κ. Θεοχάρη ότι ο κ. Θεοδωράκης "ίσως χρειαστεί να προσφέρει και το ίδιο του το είναι" διερωτήθηκε: "Τι είναι Ιφιγένεια ο Σταύρος; Δεν καταλαβαίνω".
Παράλληλα, υπονόησε ότι όταν ο κ. Θεοχάρης μιλάει για διαδοχή αναφέρεται στο εαυτό του "Εννοεί μάλλον με τον ίδιο όχι με άλλον. Για να λέει κάποιος ότι πρέπει κάποιος να θυσιαστεί για να προχωρήσουμε, κάτι τέτοιο σκέφτομαι πρώτα".
"Στο Ποτάμι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας, άλλα θέμα πολιτικών επιλογών. Δεν είναι ένας χώρος αυτιστικός, ένα μαγαζάκι που κοιτάζει πως θα διασωθεί" τόνισε ο κ. Ψαριανός, λέγοντας πως αυτό που πρέπει να κάνει το Ποτάμι είναι να περιγράψει και να επικοινωνήσει με πιο καθαρό τρόπο τις βασικές αρχές τις επιλογές και τις προτάσεις του.
Ο βουλευτής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στην κ. Γεννηματά: "H κ. Γεννηματά μίλησε για άβυσσο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ συγκυβερνούσαν για δύο χρόνια". Τέλος, σχετικά με τη ΝΔ είπε ότι από την αλλαγή στην ηγεσία απειλείται η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ και να κερδίσει τις εκλογές δεν θα μπορέσει θα κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση