GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάκερς επιτέθηκαν στο BBC

Στόχος χάκερς έγινε το BBC. Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο, οι χάκερς επιτέθηκαν στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του αλλά και την τηλεοπτ...


Στόχος χάκερς έγινε το BBC. Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο, οι χάκερς επιτέθηκαν στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του αλλά και την τηλεοπτική πλατφόρμα του iPlayer.

Οι ιστότοποι του BBC, ο αριθμός των επισκεπτών των οποίων στη Βρετανία υπολείπεται μόνο αυτών της Google και της Facebook, σύμφωνα με την εταιρεία comScore, που κάνει αναλύσεις στο Ίντερνετ, επλήγησαν από τις 09:00 (ώρα Ελλάδας), με πολλούς χρήστες να μην μπορούν να συνδεθούν.

To BBC ανέφερε ότι επλήγη από μια επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DDoS).

Οι επιθέσεις DDoS βάζουν στόχο ιστοτόπους πλημμυρίζοντας τους διακομιστές με μηνύματα από πολλά συστήματα ώστε να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στην κανονική κυκλοφορία.

Το γραφείο Τύπου του BBC ανακοίνωσε πως δεν θα επιβεβαιώσει ούτε θα διαψεύσει την πληροφορία ότι το δίκτυο επλήγη από κυβερνοεπίθεση.

"Γνωρίζουμε ότι ένα τεχνικό ζήτημα επηρεάζει τον ιστότοπο του BBC και αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε", ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του BBC.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 13:45 (ώρα Ελλάδας) οι ιστότοποι του BBC λειτουργούσαν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση