GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης πάνω από την κάλπη - Τι λένε για τις εκλογές – BINTEO

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας. Σε δήλωσ...


Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας πως σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα.

«Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μια νέα πορεία θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι, και έτσι θα βαδίσουμε» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Σήμερα ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη ΝΔ και για την Ελλάδα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο εκλογικό τμήμα στην Κηφισιά όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που, όπως σημείωσε, προσέρχονται μαζικά σήμερα στην κάλπη και κάλεσε όσες και όσους ακόμα δεν έχουν ψηφίσει να το κάνουν, αναφέροντας ότι η διαδικασία διεξάγεται ομαλά, χωρίς καμιά καθυστέρηση.

«Τη Δευτέρα η ΝΔ δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη. Και η νέα μεγάλη Κεντροδεξιά θα μπορέσει να προτάξει σύντομα ένα εναλλακτικό πειστικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση