GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Θα πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας - ΒΙΝΤΕΟ

Κάλεσμα για δημιουργία μιας νέας "μεγάλης, προοδευτικής, δημοκρατικής, μεταρρυθμιστικής παράταξης" με την συμμετοχή όλων των κο...


Κάλεσμα για δημιουργία μιας νέας "μεγάλης, προοδευτικής, δημοκρατικής, μεταρρυθμιστικής παράταξης" με την συμμετοχή όλων των κομμάτων και πολιτικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά.
"Η πρόταση που κάνω είναι πολύ καθαρή. Μιλάω για συμπόρευση και συμπαράταξη» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως "καλούμε κινήσεις, κόμματα αλλά κυρίως την κοινωνία των πολιτών, τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι ανήκουν στον χώρο που ξεκινάει από το ριζοσπαστικό κέντρο και καλύπτει τη σοσιαλοδημορκατία το δημοκρατικό σοσιαλισμό την ανανεωτική αριστερά, την οικολογία, όλους τους πολίτες που αισθάνονται ότι ανήκουν σε αυτό το χώρο, να έρθουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας", είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA. 

Η κ .Γεννηματά τόνισε ότι αν και θα είναι υποψηφία για επικεφαλής αυτής της κοινοβουλευτικής ομάδας θα μπορούσε να κάνει πίσω. "Δεν διστάζω όμως να πω ότι για να υπάρξει αυτό το άνοιγμα για να πετύχουμε την ενότητα όλων αυτών των δυνάμεων, θα πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να αφήσουμε τους μικροεγωισμούς. Πρέπει να πάμε σε μια προγραμματική συνδιάσκεψη για να συμφωνήσουμε σε ένα νέο σχέδιο, σε ένα νέο πλαίσιο για την Ελλάδα, στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Αυτά είναι που πρέπει να συνδέσουν τον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας", είπε.

Για τη ΝΔ

Αναφερόμενη στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι "η δεξιά είναι δεξιά όποιος και να είναι ο αρχηγός της» και ότι «είναι λογικό η εκλογή ενός νέου αρχηγού να δημιουργεί δυναμική σε ένα κόμμα" ενώ απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή μελλοντική συνεργασία με το κόμμα της Ν.Δ. διευκρίνισε πως θα μπορούσε να συνεργαστεί "μόνο στη βάση της προγραμματικής συμφωνίας". 

Για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Φώφη. Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως ήταν "μέγα λάθος του κ.Τσίπρα που πήγε σε εκλογές το καλοκαίρι" καθώς του είχε προτείνει να αξιοποιήσει τα πέντε κόμματα και τους 220 βουλευτές. "Του είχα πει σταθεροποίησε τη χώρα τουλάχιστον μέχρι την πρώτη αξιολόγηση, δεν το έκανε, γύρισε την πλάτη, θεώρησε ότι είναι αρκετά δυνατός να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μόνος του" υπογράμμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση