GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, μακρινές ο Φινμπόγκασον

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στ...


Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό. 

Το γεγονός πως ο Μπράουν Ιντέγε έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του στους Πειραιώτες, έχει φέρει σε δεύτερη μοίρα τον Ισλανδό επιθετικό από τον Μάρκο Σίλβα. 

Όπως είναι γνωστό, η Σοσιεδάδ έχει ξεκαθαρίσει στην πλευρά του διεθνούς άσου πως καλύτερα να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα. 

Η ομάδα που φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον «Φίνμπο» είναι η Μαρσέιγ, η οποία είναι γνωστό πως εξετάζει και την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2014 ο Φινμπόγκασον ήταν ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Σοσιεδάδ, και τότε επέλεξε να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση