GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αρχείο η μηνυτήρια αναφορά του Χαϊκάλη για δωροδοκία

Το δρόμο για το αρχείο πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μηνυτήρια αναφορά του τέως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τέως βουλευτή τω...


Το δρόμο για το αρχείο πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μηνυτήρια αναφορά του τέως υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τέως βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλ. Χαϊκάλη, με την οποία κατηγορούσε για κατάχρηση εξουσίας τους δυο εισαγγελικούς λειτουργούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας των καταγγελιών του για απόπειρα δωροδοκίας του εν όψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Εμμ. Ρασιδάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έκρινε αβάσιμη την μηνυτήρια αναφορά του κ. Χαικάλη, με την οποία εγκαλούσε για κατάχρηση εξουσίας τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, αλλά και τον εισαγγελέα εφετών Παν. Παναγιωτόπουλο, που ερεύνησε και αρχειοθέτησε τις καταγγελίες του.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαϊκάλης τον Δεκέμβριο του 2014 κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει με 700.000 ευρώ μετρητά, διακανονισμό για το δάνειό του και διάφορες άλλες οικονομικές διευκολύνσεις, συνολικού ύψους από 2-3 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει συγκεκριμένα εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση