GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γυρεύει η Κάτια με… Γαμπρούς;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Του Βασίλη Μπουζιώτη  Ότι έχω μια…μανία με την Θεσσαλονίκη θα το έχεις καταλάβει, αφού συχνά-πυκνά ανα...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Ότι έχω μια…μανία με την Θεσσαλονίκη θα το έχεις καταλάβει, αφού συχνά-πυκνά αναφέρομαι σε αυτήν και πιο αραιά-δυστυχώς-ανηφορίζω σε αυτή με κάθε ευκαιρία.

Έρχομαι λοιπόν τώρα να σε ενημερώσω για όσα «μαγειρεύονται» επάνω…       

Σου έγραψα ότι θα «χτυπήσει» εκεί η Ντενίση με το «Σμύρνη μου αγαπημένη» και έρχομαι τώρα να σου προδώσω ότι στο Ράδιο Σίτυ της θα φιλοξενηθεί η Κάτια Δανδουλάκη με την γερή επιτυχία της «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» από τον Απρίλιο.

Σκυτάλη από την αγαπημένη μου Κάτια,θα πάρουν το Πάσχα οι ισχυρότατοι Γαμπροί για πούλημα των Ρέππα-Παπαθανασίου. Τι άλλο να σου προδώσω; Ότι ακόμα ψάχνουν για το σε ποιο θέατρο θα παρουσιαστεί ο εντυπωσιακός «Φάουστ»της Ευαγγελάτου, ενώ σίγουρο θεωρείται ότι σε κεντρικό θέατρο της πόλης θα «χτυπήσει» και η Λένα Παπαληγούρα με την θεϊκή «Κατερίνα» του Κορτώ που έχει σκηνοθετήσει με μαεστρία ο Νανούρης.

Μα όλα εγώ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση