GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μπορούσε να αφήσει το φέρετρο η καταρρακωμένη Σελίν Ντιόν

Η Σελίν Ντιόν αποχαιρέτησε την Παρασκευή τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Ρενέ Ανγκελίλ σε μία σεμνή τελετή όπου πραγματοποιήθηκε σε στενό ...


Η Σελίν Ντιόν αποχαιρέτησε την Παρασκευή τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Ρενέ Ανγκελίλ σε μία σεμνή τελετή όπου πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση. Η κηδεία έγινε στο Μόντρεαλ του Καναδά, στην βασιλική της παλιάς πόλης, όπου ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε παντρευτεί πριν 21 χρόνια.
Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν καταρρακωμένη, τόσο κατά τη διάρκεια της υποδοχής των καλεσμένων όσο και κατά τη διάρκεια της κηδείας, όπου το φέρετρο του Ρενέ ήταν ανοιχτό.

Όταν έφτασε η στιγμή που το φέρετρο έκλεισε, η τραγουδίστρια δε μπόρεσε να παραμείνει ψύχραιμη και κατέληξε να ξεσπάσει σε λυγμούς, αρνούμενη να δεχτεί πως πλησίαζε η ώρα της ταφής.
Η ίδια απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να σκύβει και να φιλά το φέρετρο, «αγκαλιάζοντας» τον σύζυγό της.

Η 47χρονη καλλιτέχνις έμεινε πολλή ώρα σκυμμένη εκεί, κλαίγοντας συνεχώς και έχοντας στο πλευρό τα παιδιά της.


Ντυμένη στα μαύρα, με βέλο και φανερά ταλαιπωρημένη, αντιμετώπισε τον κόσμο που ήρθε να τη συλλυπηθεί αλλά και τις κάμερες με απίστευτη ψυχραιμία, παρά την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση