GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κουρουμπλής για τις κινητοποιήσεις: Η κοινωνία δεν πρέπει να είναι παθητική

Αισιόδοξος ότι θα επικρατήσει η λογική, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα σ...


Αισιόδοξος ότι θα επικρατήσει η λογική, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στον Realfm 97,8 αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τις διεκδικήσεις τους.

«Εγώ προέρχομαι από κινήματα και θεωρώ κάθε φορά, ότι έστω κι αν υπάρχει μια υπερβολή στις πρωτοβουλίες που παίρνονται, η κοινωνία δεν πρέπει να είναι μία παθητική κοινωνία. Πρέπει λοιπόν η κοινωνία να αναδεικνύει τα προβλήματα που θεωρεί ότι δεν αντιμετωπίζονται ενδεχομένως με τον τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται…» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής υπογραμμίζοντας: «Η κυβέρνηση πιστεύω ότι έχει ανοιχτά τα αυτιά της».

«Πιστεύω ότι τελικώς θα υπάρξει ένας καλός αφουγκρασμός από την κυβέρνηση όλων αυτών των διαμαρτυριών και θα βρεθεί ο κοινός τόπος» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «το ασφαλιστικό δεν έχει ιστορία 5 ετών» υποστηρίζοντας ότι «από τη διαχείριση των ταμείων έπρεπε να πάνε φυλακή πολλοί πρόεδροι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση