GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι Παυλόπουλος και Τσίπρας λόγω... Σεραφείμ

Πέρσι, ο πρωθυπουργός είχε παραστεί στον αγιασμό των υδάτων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και είχε αφήσει ελεύθερο ένα περιστέρι αλλά...


Πέρσι, ο πρωθυπουργός είχε παραστεί στον αγιασμό των υδάτων στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και είχε αφήσει ελεύθερο ένα περιστέρι αλλά φέτος...
Το ομοφοβικό ξέσπασμα της περασμένης εβδομάδας με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, αλλάζει το έθιμο που θέλει τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δίνουν το παρόν στον εορτασμό των Θεοφανίων στο λιμάνι του Περαιά.
Ο κ. Τσίπρας δε θα παραστεί στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά γιατί σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλει να συναντήσει τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έκανε τις ακραίες δηλώσεις κατά του συμφώνου συμβίωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είχε χαρακτηρίσει το σύμφωνο συμβίωσης ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως καθώς επίσης ότι «θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση» και ότι «η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησαν το σύμφωνο συμβίωσης, με στόχο να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης».
Στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι, ο Αγιασμός των Υδάτων, στον οποίο θα παραστεί και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.
Τον ίδιο δρόμο προς το... Κολωνάκι ακολουθεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος δεν θα παραστεί στον Πειραιά, παρά τη σχετική πρόσκληση της Μητρόπολης. Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παραστεί την Τετάρτη στη Δοξολογία για τα Θεοφάνεια, στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 9.30 π.μ., όπως συνήθιζε από την εποχή που ήταν βουλευτής της Α' Αθηνών.
Τον παρόν στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά δεν θα δώσει τέλος ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος επέλεξε να παραστεί στη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο και ακολούθως στον αγιασμό των υδάτων στον Φλοίσβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση