GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πώς ο θηλασμός με έκανε να πάρω κιλά"

Ανήκετε και εσείς στις μαμάδες που ήταν βέβαιες ότι θα έχαναν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης απλά και μόνο θηλάζοντας; Οι ειδικοί λένε ότ...


Ανήκετε και εσείς στις μαμάδες που ήταν βέβαιες ότι θα έχαναν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης απλά και μόνο θηλάζοντας;
Οι ειδικοί λένε ότι, πράγματι, θηλάζοντας η γυναίκα μπορεί να καίει καθημερινά περί τις 500-700 επιπλέον θερμίδες ανά ημέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε γυναίκα που θηλάζει θα χάσει εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η Σόφη, μητέρα μιας μπέμπας μόλις 8 μηνών, καταθέτει την εμπειρία της και προειδοποιεί: Μην περιμένετε να χάσετε βάρος θηλάζοντας.
«Την ημέρα που επέστρεψα από το μαιευτήριο αφού έφερα στον κόσμο το μωρό μου, ανέβηκα στην ζυγαριά. Είχα ήδη χάσει 6 κιλά και ήμουν πεπεισμένη ότι σε λίγο καιρό θα ξαναβάλω το αγαπημένο μου skinny τζιν.
Έχουν ήδη περάσει 8 μήνες και αντί να χάσω, έβαλα άλλα 5 κιλά! Εξακολουθώ να φοράω τα ρούχα της εγκυμοσύνης και επειδή το επιπλέον βάρος έχει μετακινηθεί από την κοιλιά στους γοφούς, αισθάνομαι ότι τα ρούχα μου δεν μου ταιριάζουν!
Γι' αυτή την περίεργη αύξηση του βάρους μου, έχω να κατηγορήσω τον θηλασμό!
Μην με παρεξηγείτε: υποστηρίζω τον θηλασμό, αντιλαμβάνομαι ότι τα οφέλη για τα μωρά είναι αμέτρητα και δεν μετανιώνω που θηλάζω και μάλιστα σκοπεύω να το συνεχίζω για πολλούς μήνες ακόμη. Απλά σε καμία περίπτωση δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι με τον θηλασμό η καύση των θερμίδων φτάνει ακόμη και τις 700 κάθε μέρα!
Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση