GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μικροσκόπιο και ο θάνατος του πατέρα Πολύζου στην Κοζάνη!

Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του 23χρονου για την δολοφονία του, οι αρχές φαίνεται ξεσκονίζουν και τις συνθήκες θανάτο...


Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του 23χρονου για την δολοφονία του, οι αρχές φαίνεται ξεσκονίζουν και τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του άτυχου νέου από τη Σιάτιστα Κοζάνης.

Πλέον η Ασφάλεια εξετάζει κάθε πτυχή σχετικά με τη ζωή του Κώστα Πολύζου μετά τη σύλληψη της μητέρας του και του πατριού του για τη δολοφονία του πριν από πέντε χρόνια στη Σιάτιστα.

Πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι εισαγγελικές αρχές ετοιμάζονται να ανοίξουν και το φάκελο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του 23χρονου πριν από περίπου 15 χρόνια.

Τότε ο θάνατος του πατέρα του Κωστή είχε αποδοθεί σε ανακοπή αλλά μετά τη σύλληψη της της μητέρας και του πατριού για τη δολοφονία του άτυχου νέου, οι αρχές δεν θέλουν να αφήσουν καμία πτυχή ανεξερεύνητη.

Πληροφορίες αναφέρουν τότε ότι ο πατέρας του Κωστή Πολύζου έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό αφότου ανακάλυψε την παράνομη σχέση της συζύγου του.

Στην υπόθεση φέρεται να έχει παίξει ρόλο ένα δάνειο 250.000 ευρώ που είχε εκδοθεί στο όνομα του 23χρονου, ενώ τον είχαν αναγκάσει να πουλήσει ένα διαμέρισμα που του είχε αφήσει ο πατέρας του.

Οι γονείς του Κωστή Πολύζου οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον ανακριτή Κοζάνης από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στις 8 το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση