GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Τσόντα είναι ο Καμμένος, όχι η Ένωση Κεντρώων

“Το ότι θα στηρίξουμε τον Τσίπρα είναι όνειρα νυχτερινά, και καλό είναι να σκεπαστούν γιατί είναι ξεσκέπαστοι”, δήλωσε ο πρόεδρος της ...


“Το ότι θα στηρίξουμε τον Τσίπρα είναι όνειρα νυχτερινά, και καλό είναι να σκεπαστούν γιατί είναι ξεσκέπαστοι”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Καψής”.

“Νομίζουν ότι θα φεύγουν βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πηγαίνω εγώ να τους αναπληρώνω. Πλανώνται. Όνειρα νυχτερινά. Η εντολή προς την Ένωση Κεντρώων δεν είναι για τέτοια πρόστυχα πράγματα. Τσόντα μπορεί να είναι ο Καμμένος. Άλλοι να γίνουν τσόντα. Εμείς, στην Ένωση Κεντρώων, τους εννέα βουλευτές πρέπει να τους κάνουμε 60 και 70. Αυτή είναι η εντολή μας”, είπε.

Ωστόσο, ο κ. Λεβέντης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει κάτι καλό που θα κάνει η κυβέρνηση και σημείωσε: “Θα παραμείνω σεμνός, ούτε θέλω να μπω στην κυβέρνηση. Αν κάνουν κάτι καλό θα το στηρίξω, αλλά βλέπω όλο ραδιουργίες και μηχανορραφίες. Εγώ του είπα του Τσίπρα στη Βουλή, αν ερχόταν τίμια και έλεγε 'πτώχευσε το Ασφαλιστικό, πρέπει να μειώσουμε 30% τις συντάξεις', ίσως ψήφιζα, όχι για να μειωθούν οι συντάξεις, αλλά για να σωθεί η χώρα. Ταχυδακτυλουργίες, τετραγωνισμοί του κύκλου και απατεωνιές, δεν χωρούν στον Λεβέντη”.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε στην πρόταση του για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης και εξήγησε: “Οικουμενική, γιατί ο Τσίπρας χωλαίνει και δεν μπορεί και ο Μητσοτάκης να εγκαταλείψει τα όνειρα για αυτοδυναμίες και για πρωθυπουργίες και να κοιτάξουμε την Ελλάδα. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, κινδυνεύει και για Grexit ακόμη”.

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι “λεηλάτησαν τη χώρα επί 40 χρόνια” και πρόσθεσε: “Ιδιαίτερα το ένα κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, επειδή ντρέπεται γι αυτό που είναι, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ. Λεηλάτησαν, πτώχευσαν, κατέστρεψαν τη χώρα. Ο εφιάλτης που ζούμε αυτά τα πέντε χρόνια είναι εξαιτίας τους. Και μία συγγνώμη δεν ζήτησαν. Κι επειδή είναι αναίσθητοι και δεν ζητούν συγγνώμη τους λέω: Μια μεγάλη Ένωση Κεντρώων θα τους αναγκάσει να ζητήσουν συγγνώμη - κι αν δεν το πράξουν είναι και η δικαιοσύνη εδώ. Γιατί υπάρχουν αυτοκτονίες, υπάρχουν λουκέτα, υπάρχουν και καταστροφές. Δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε”.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την εκτίμηση ότι στις επόμενες εκλογές, η Ένωση Κεντρώων θα αφήσει εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και είπε χαρακτηριστικά: “Στις επόμενες εκλογές, η Ένωση Κεντρώων θα καταπιεί το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Λυπούμαι αλλά θα το κάνω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση