GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Βολές” Τραγάκη κατά κυβέρνησης και ΕΡΤ

«Βολές» κατά της κυβέρνησης και της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση στην τελετή Αγιασ...


«Βολές» κατά της κυβέρνησης και της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων, στον Πειραιά.

«Θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός: έρχομαι εδώ για 40 ολόκληρα χρόνια. Για πρώτη φορά δεν υπάρχει εκπρόσωπος της κυβέρνησης και για πρώτη φορά δεν υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση. Αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας μας από εμάς γιατί έγινε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Για τον μεν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης το καταλαβαίνω, διότι δεν ήθελε να ακούσει τις αποδοκιμασίες. Από την ΕΡΤ, όμως, δεν θα περίμενα ποτέ ότι τέτοια μέρα δεν θα κάλυπτε αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον Πειραιά που είναι το σπουδαιότερο γεγονός για την πόλη μας».

1 σχόλιο

  1. Πάντως προσωπικά τον είδα να τα λέει αυτά ζωντανά στην ΕΡΤ2 σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση