GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ η Άντζυ Σαμίου για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Η Άντζυ Σαμίου για αρκετό καιρό ήταν υποστηρίκτρια του πρωθυπουργού και με μεγάλη άνεση σχολίαζε αρνητικά και επιθετικά ορισμένες φορές, ...

Η Άντζυ Σαμίου για αρκετό καιρό ήταν υποστηρίκτρια του πρωθυπουργού και με μεγάλη άνεση σχολίαζε αρνητικά και επιθετικά ορισμένες φορές, όσους ασκούσαν αρνητική κριτική στον Αλέξη Τσιπρα, τον οποίο συνήθιζε να αποκαλεί στα social media «Αλέξη μου...».
Όμως ένα πρόσφατο post της Άντζυ Σαμίου στο facebook και μερικά tweets της, δείχνουν πως έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. Τα νέα μέτρα λιτότητας και τα πρόσφατα τέλη κυκλοφορίας έχουν κάνει έξαλλη την τραγουδίστρια η οποία δηλώνει ανοιχτά την δυσαρέσκεια της και την απογοήτευση της


2 σχόλια

  1. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΕΛ
    ασεβήσατε και αποκαλέσατε προδότη
    τον Πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου και επιχειρήσατε να του προσάψετε την μομφή και κατηγορία του εθνικού μειοδότη.
    Προπηλακίσατε και ευτελίσατε κάθε θεσμό και κάθε λειτουργία της πολιτείας. Σαμποτάρατε και διαλύσατε παράνομα, προκλητικά και ασύδοτα κάθε εισπρακτικό μηχανισμό παρανομώντας ώστε να οδηγήσετε την χώρα και την οικονομία στο χείλος του γκρεμού και στην πολυετή χρέωση, υποθήκευση στέρηση της εθνικής της φωνής και κυριαρχίας.
    Συμβιβαστήκατε με τον εαυτόν σας, τις ιδέες σας, την ιδεολογίας σας, με ξένους φορείς παραεξουσίας , διαπλοκής , τοκογλυφίας, ώστε ‘’ΞΑΦΝΙΚΑ»’’ από …3%, να γίνετε πρόσωπο της ημέρας.
    Εξαγοράσατε συνειδήσεις και υποσχεθήκατε εκλόγιμες θέσεις σε πολιτικά λιπόψυχους και μικρόψυχους τυχοδιώκτες, τους οποίους πολύ καιρό είχατε ‘’προϊδεάσει’’ για τα σχέδιά σας, που ήταν εφαρμογές αλλότριων συμφερόντων και υποδείξεων.
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η εσχάτη προδοσία είναι όροι ελάχιστοι για να αποδώσουν το μέγεθος του εγκλήματός σας και της καταστροφής μας.
    Ζώα να κυβερνούσαν καλλίτερα θα τα κατάφερναν.
    ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι αυτό κυρίες και κύριοι η πολιτική και οι πολιτικοί παγκοσμίως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ...

    Ας ξεθολώσουμε το μυαλό μας και να δούμε ΌΤΙ κάνουν και έκαναν κουμάντο ΤΑ ΛΕΦΤΆ τα οποία για να τα έχεις και αυτά θα πρέπει να διαθέτης οπλισμό ΤΑ ΟΠΛΑ κάνουν δυνατό το χρήμα και όχι Η ΘΕΩΡΙΕΣ... Παρόλα αυτά ΑΚΌΜΑ είμαστε σε θέση που μας δίνει η γεωγραφική θέση μας να διαλέξουμε ΝΤΑΒΑΤΖΉ ... ΗΠΑ Η ΡΩΣΊΑ;; έτσι ωμά ωμά... Αν ήταν στο χέρι μου θα διάλεγα ΡΩΣΊΑ για τους έξεις λόγους ..1) είναι κοντά ως προς την απόσταση..2) είναι η θρησκεία (μέγα πλεονέκτημα αυτό) διότι από δίπλα μας αρχίζει ο μουσουλμανικός κόσμος που με βασιλιάδες, σουλτάνους, πρίγκιπες, πασάδες, αγάδες και αγιατολάχ που τους έχουν φυτέψει η ΗΠΑ τους κάνουν ότι θέλουν, ενώ οι ΛΑΟΊ τους υποφέρουν...3) η ΗΠΑ θα πρέπει να καταλάβουν (οι πολυεθνικές με τις τράπεζες τους) ΌΤΙ υπάρχουν χώρες-χώρος με ΛΑΟΥΣ που θέλουν να μην τους κλέβουν ΤΟΣΟΟΟΟ ΠΟΛΎ.... και τέταρτο τώρα είναι η ώρα να δοκιμαστούν και οι Ρώσοι τι καπνό φουμάρουν και αν θέλουν να επενδύσουν σε χώρες όπως η Ελλάδα ΔΙΌΤΙ η ενέργεια που παράγουν, αέριο και πετρέλαια, διότι σε λίγο χρόνο θα αλλάξει μορφή που θα μειώσει πολύ της τιμές τους ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ....οι πολιτικοί μας και εμείς δεν ξέρω αν το ΞΈΡΟΥΜΕ ώστε να μην ξεπουλάμε τα νησιά μας, τα αεροδρόμια μας, τα λιμάνια μας,το νερό μας,της θάλασσες μας, το ωραίο κλίμα μας κ.τ.λ όσο όσο με ΚΆΠΟΙΟ ΤΆΧΑ ΧΡΕΟΣ και μαζί με αυτά και ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση