GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της Χρυσοβελώνη στον Λεβέντη: Κάθε μέρα που ξυπνάει έχει κι... ένα καινούριο σενάριο

"Δεν με ενοχλεί πολιτικά η συζήτηση που γίνεται με τον κ. Λεβέντη, κάθε μέρα που ξυπνάει, έχει ένα καινούριο σενάριο και το κακό είν...


"Δεν με ενοχλεί πολιτικά η συζήτηση που γίνεται με τον κ. Λεβέντη, κάθε μέρα που ξυπνάει, έχει ένα καινούριο σενάριο και το κακό είναι πως ότι λέει το πιστεύει και ο ίδιος" δήλωσε στον Focus fm της Θεσσαλονίκης η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τις συζητήσεις αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί από τον Βασίλη Λεβέντη τις τελευταίες ημέρες περί οικουμενικής.

"Η χώρα έχει κυβέρνηση. Σε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί να γίνει και είναι υπέρ της χώρας και των πολιτών εμείς θα είμαστε σύμφωνοι", πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό είπε: "Δεν είμαστε εκείνοι που χαράζουμε την πολιτική, θα περιμένουμε κι εμείς να δούμε, ποια θα είναι η αντίδραση των δανειστών στην πρόταση για το ασφαλιστικό, που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά".

Η κ. Χρυσοβελώνη στράφηκε κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τη στάση που κρατούν στο θέμα: "διαπιστώνω πως η πλευρά της αντιπολίτευσης και κυρίως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, διατυπώνουν άναρθρες κραυγές, ενώ δεν έχουμε ακούσει την δική τους πρόταση."

"Δεδομένο είναι", δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, "πως έχουμε ένα διαλυμένο ασφαλιστικό και θα πρέπει να εξασφαλίσουμε, ότι οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξη τους, συμπληρώνοντας πως "αν δεν γίνουν παρεμβάσεις, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξει πρόβλημα."

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση