GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει απομυθοποιήσει την τηλεόραση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό GLOW για την πορεία της στην τηλεόραση. Η μεγάλη επιτυχία του Happy Day: «Η αλήθεια είναι ...


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό GLOW για την πορεία της στην τηλεόραση.

Η μεγάλη επιτυχία του Happy Day:
«Η αλήθεια είναι πως δεν προγραμμάτιζα ποτέ τόσο μελλοντικά τη ζωή μου. Πάντα ήθελα την περίοδο που ζούσα να πετύχω τα περισσότερα, ήθελα να καταφέρω ό,τι καλύτερο μπορούσα τη δεδομένη στιγμή. Ακόμη και την εποχή που έκανα μουσικό ρεπορτάζ στο Mad, ήθελα να εξασφαλίζω συνεντεύξεις με τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Τότε ήθελα να κάνω ωραίες συνεντεύξεις με ανθρώπους που τους θεωρούσα σημαντικούς. Και το προσπαθούσα, κάνοντας άπειρα τηλέφωνα και πηγαίνοντας με το μικρόφωνο στα events για να τους γνωρίσω προσωπικά, να τους πείσω να μου μιλήσουν»

Το ξεκίνημα στο ALTER και η επαγγελματική άνοδος:
«Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να βγω μπροστά μέσα από ομάδες ήθελα να έχω κάτι ουσιαστικό να πω και να μην είμαι άχρωμη και άοσμη τηλεοπτικά. Κάπου εκεί άρχισα να ονειρεύομαι ότι θα ήθελα κι εγώ κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου εκπομπή. Δεν ήμουν, ωστόσο, από τα κορίτσια που με το που μπήκαν σε αυτόν τον χώρο ήθελαν να κάνουν τη δική τους εκπομπή. Εγώ αυτό το θεωρώ λάθος. Το ίδιο πράγμα λέω και στους μαθητές μου στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Είναι λάθος στόχος να ξεκινάς με αυτό στο κεφάλι σου. Πρέπει ν' αγαπήσεις τη δουλειά αυτήν σε κάθε φάση της και να περάσεις σιγά-σιγά από το ένα στάδιο στο επόμενο. Σήμερα χαίρομαι πολύ με την επιτυχία του "Happy Day", την απολαμβάνω και νιώθω πολύ ευγνώμων»

Η προσωπική της εξέλιξη από το ALTER και το νέο προφίλ της μέσα από το Happy Day:
«Νιώθω ότι όλοι κερδίσαμε κάτι από αυτήν την εκπομπή. Είναι σαν να ξανασυστηθήκαμε στον κόσμο και του δείξαμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που ίσως αγνοούσε. Μάλλον η σημερινή εικόνα που εσύ βλέπεις είναι ένας συνδυασμός και των δύο, της εμπειρίας και της προσωπικής μου εξέλιξης. Όταν ξεκίνησα το "Happy Day" είχα λίγο, αν θέλεις, απομυθοποιήσει το κομμάτι της τηλεόρασης, είχα αποκτήσει μόλις την πρώτη μου κόρη κι έβλεπα τα πράγματα με μια πιο ψύχραιμη ματιά. Ήμουν μεν χαρούμενη που είχα δουλειά, γιατί είχα μείνει εκτός τηλεόρασης για κάποιο διάστημα, αλλά δεν υπήρχε πια μέσα μου αυτό το άγχος για το αν θα πάμε καλά και τι νούμερα θα κάνουμε. Ένιωθα πιο απελευθερωμένη από το άγχος της επιτυχίας σε σχέση με το παρελθόν μου, γιατί είχα μάθει μετά από χρόνια πως υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες έξω από εσένα που καθορίζουν αν ένα τηλεοπτικό προϊόν θα παει καλά ή όχι. Όλο αυτό προφανώς το εισέπραξε ο τηλεθεατής. Ίσως να έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός ότι έχω δεθεί πολύ με την ομάδα της εκπομπής κι έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας»

Τι κάνει για να γίνει καλύτερη;
«Διαβάζω πάρα πολύ γιατί θέλω να είμαι ενήμερη για όλα όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Θα διαβάσω εφημερίδες, θα μπω στα ενημερωτικά sites και φυσικά, συζητάω πολύ με τον Θέμη, ο οποίος λόγω των πελατών του έχει μια πλήρη εικόνα της αγοράς και μια διαφορετική ματιά από αυτήν των δημοσιογράφων. Δεν το κάνω μόνο για να είμαι διαβασμένη στην εκπομπή, έχω μέσα μου μια ανησυχία για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τώρα στο κομμάτι του "αέρα", περνώντας τα χρόνια δε νιώθω ανταγωνιστικά με τους συνεργάτες μου, γιατί κατάλαβα ότι οι ευχαριστημένοι συνεργάτες φέρνουν καλύτερο αποτέλεσμα στο live. Ήθελα εξαρχής στην εκπομπή ο καθένας να νιώθει χρήσιμος, να έχει τον χώρο και τον χρόνο του για να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά του. Δε θέλω να αισθάνεται κάποιο άτομο από την ομάδα μας ότι δουλεύει για την Τσιμτσιλή κι αυτή δεν το εκτιμάει. Είμαστε όλοι αναπόσπαστα κομμάτια ενός παζλ που λέγεται "Happy Day"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση