GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή σε δύο σημεία η εθνική οδός Αντιρρίου– Ιωαννίνων

Σε δύο διαφορετικά σημεία απέκλεισαν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στις 12:00 το μεσημέρι την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Ειδικότ...


Σε δύο διαφορετικά σημεία απέκλεισαν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στις 12:00 το μεσημέρι την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Ειδικότερα, η εθνική οδός έχει κλείσει στην γέφυρα του Ευήνου, κοντά στην κοινότητα Ευηνοχώρι και στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Σύμφωνα με τις συντονιστικές επιτροπές των αγροτών, ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων είναι συμβολικός και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες δηλαδή μέχρι τις 2:00 μετά το μεσημέρι.

Επίσης, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έχουν παρατάξει τρακτέρ στην περιοχή Άγιος Νικόλαος της Βόνιτσας.

Στο μεταξύ, αγρότες της Αιγιάλειας παρέταξαν σήμερα το πρωί τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, χωρίς όμως να προκαλούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Όσον αφορά στα μπλόκα των αγροτών σε Αχαΐα και Ηλεία, εξακολουθούν να υπάρχουν σταθμευμένα τρακτέρ σε τρία σημεία της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου και συγκεκριμένα στους κόμβους της Κάτω Αχαΐας, Κουρτεσίου, και Μαραθιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση