GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΗΜΕΡΑ: Ο Κουίκ την ώρα που καταθέτει στεφάνι για τους νεκρούς των Ιμίων...

Γιώργος Χρονόπουλος Από την τελετή μνήμης των νεκρών αξιωματικών στα Ίμια. Χωρίς σχόλια. Stefanos Kavallierakis Μέχρι και τους νεκρούς...

Γιώργος Χρονόπουλος
Από την τελετή μνήμης των νεκρών αξιωματικών στα Ίμια. Χωρίς σχόλια.
Stefanos Kavallierakis
Μέχρι και τους νεκρούς της πατρίδας ξεφτιλίζουνε, ο Κουικ σημερα ενω καταθέτει στεφάνι για τους νεκρούς των Ιμιων...Καταστασεις ξεφτίλας.
George Katsigiannis
Χίλεια μπραβω. Τέτιους πατριότες θαιλουμε. Να γωνατιζουν μόνο στους ναικρούς με αυθαιντική
κατανοιξη... Δειαδωστε ολουθε.....!!!
Thanassis Chimonas
Αδυνατεί να ξεπεράσει τον χαμό του David Bowie ο Τέρενς Κουίκ.

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ??

    * Έβλεπα τον Κουίκ στα υπουργικά έδρανα και ''μάτωσε'' η καρδιά μου.
    *Έβλεπα το αποτυχημένο πατέρα Ν Βότση,(που η ληστεία της τράπεζας από το γιό του, μας είπε, έγινε για κοινωνικό σκοπό) να κάθεται στη θέση του υπουργού εσωτερικών και ανατρίχιασα...
    *Άκουσα τον υπουργό δικαιοσύνης να δηλώνει πως θα καταργήσει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και ότι θα κάνει διάλογο με τους κουκουλοφόρους και αναρωτήθηκα: Τόσο ''προοδευτικοί'' είναι ΄η , τόσο οπισθοδρομικός είμαι εγώ?
    *Είδα και άκουσα το Καμένο εντελώς, να κάνει δηλώσεις ως υπουργός Εθνικής Άμυνας και τρομοκρατήθηκα....
    Ο καΜένος εντελώς ..υπουργός ?
    *Είδα και άκουσα τους 230 βουλευτές να ψηφίζουν και να χειροκροτούν όρθιοι τον Πάκη τον κατακτητή της ειδωλοπλασίας για πρόεδρο της Δημοκρατίας και ορκίστηκα αγώνα μέχρι τέλους..
    *Άκούω το ''Μπαρουφάκη'' λέγοντας ότι το 70% του μνημονίου αποτελείται από αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και αναρωτήθηκα? . Όλες αυτές οι θετικές δηλώσεις για τις έρευνες που έχουν κάνει για την Ελλάδα όλοι σχεδόν οι αρμόδιοι ευρωπαίοι επιβεβαιώνουν ένα πράγμα. Αν δεν ανέτρεπαν την κυβέρνηση Παπανδρέου σήμερα θα είμαστε μια άλλη χώρα.
    Τότε γιατί τον ανέτρεψαν? Για την εξουσία????

    Μας αδικούν οι Ευρωπαίοι?
    γιατί η κοινωνία μας, η δημόσια διοίκηση , η δικαιοσύνη ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ την αποστολή τους και γίναμε ''μεσολαβητές'' αχόρταγοι και επικίνδυνοι, και μας φταίνε άλλοι?
    ΣΧΟΛΙΟ: Βάλαμε το ΚαΜένο εντελώς υπουργό Άμυνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση