GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών. Η θέση τους αυτή αναμένεται να διαφανε...


Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών. Η θέση τους αυτή αναμένεται να διαφανεί σήμερα στην Πανελλαδική συνάντηση που έχει προγραμματιστεί  στα Τέμπη.

"Όσο περνούν οι μέρες που οι αγρότες βρίσκονται στο δρόμο τα πνεύματα «αγριεύουν», καθώς οι αγρότες χάνουν την υπομονή τους και ζητούν να κλιμακωθεί ο αγώνα τους", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Μικροθηβών, Σωτήρης Γαλογαύρος.

"Επιθυμία των αγροτών είναι να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, αλλά και να αποσυρθούν το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής και να γίνει συζήτηση από την αρχή. Ωστόσο η απόφαση αυτή πρέπει να ληφθεί συνολικά και όχι μόνο από το μπλόκο των Μικροθηβών".

Η σημερινή ημέρα θεωρείται ως η πιο κρίσιμη, καθώς στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα Τέμπη, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για τις κινητοποιήσεις και ο Σωτήρης Γαλογαύρος ζήτησε τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από όλα τα μπλόκα της χώρας, διότι θα ληφθούν αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση