GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ! Τσίπρας, Παυλόπουλος και Αρχιεπίσκοπος δεν θα πάνε στον Πειραιά...

Nicos Hassapopoulos Από τον ΒΗΜΑτοδότη Ο Τσίπρας και το Αγιο Πνεύμα Το θεωρεί γούρι (και πιστεύει στα γούρια) ο Αλ. Τσίπρας να απελευθερώ...

Nicos Hassapopoulos
Από τον ΒΗΜΑτοδότη
Ο Τσίπρας και το Αγιο Πνεύμα

Το θεωρεί γούρι (και πιστεύει στα γούρια) ο Αλ. Τσίπρας να απελευθερώσει το λευκό περιστέρι («εν είδει περιστεράς») στην εορτή των Θεοφανίων. Το έκανε και πέρυσι προεκλογικά, όταν ήταν στην αντιπολίτευση (φωτό), στον Πειραιά, θα το κάνει και εφέτος που είναι Πρωθυπουργός, αλλά με μερικές διαφορές. Δεν πρόκειται, όπως μαθαίνω, να παραστεί στην τελετή στον Πειραιά γιατί δεν θέλει να συναντήσει τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ,ο οποίος έκανε τις ακραίες (όπως τις θεωρεί) δηλώσεις κατά του συμφώνου συμβίωσης. Ούτε όμως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος θέλει να πάει στον Πειραιά, γιατί, όπως μου λένε, δεν θέλει να ταυτιστεί η πρώτη εμφάνισή του ως Προέδρου της Δημοκρατίας σε αγιασμό των υδάτων με έναν ιεράρχη που είχε ευθεία ανάμειξη και με την πολιτική αλλά και με την... ποδοσφαιρική κοινωνία. Και ακόμη, δεν θέλει να πάει στον Πειραιά ούτε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος περίπου για τους ίδιους λόγους...
Τι θα συμβεί άραγε (αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω) την αγία ημέρα των Θεοφανίων; Παύει με την αριστερή κυβέρνηση να αποτελεί ο Πειραιάς το επίκεντρο της εορτής; Μάλλον έτσι θα συμβεί, γιατί μαθαίνω ότι ο Αρχιεπίσκοπος βρήκε ως δικαιολογία ώστε να μην παραστεί δίπλα στον Πειραιώς κ. Σεραφείμ μια παλαιά πρόσκληση που του απηύθυνε για συλλειτουργία ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Συμεών. Μαθαίνω λοιπόν ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα παραστεί στη λειτουργία των Θεοφανίων στον ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο και εν συνεχεία στην κατάδυση του σταυρού στην παραλία του Φλοίσβου. Συνεπώς θα βρίσκεται μακριά από τη δικαιοδοσία του Μητροπολίτη Σεραφείμ.


3 σχόλια

  1. Το θαυματουργό ‘’χειροφίλημα’’ ενός ΑΘΕΟΥ….???
    =========================================
    Φίλησε του Παπά το χέρι, αμόλησε το λευκό περιστέρι και ‘’έγινε’’ πρωθυπουργός χωρίς να τον ρωτήσουν και χωρίς να το καταλάβει ο άθεος Αλέξης.
    Κι όμως το ‘’θαύμα’’ είναι οφθαλμοφανές και αδιαμφισβήτητο..
    Ενώ ο Τσίπρας, λογικά πρέπει να μην κατάλαβε τίποτε περισσότερο από όσα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και από όσα δεν ξέρει ακόμα!
    Ζούσε και ζει στην καρακοσμάρα του, αγνοώντας , αν βρισκόμαστε εντός ή εκτός ΕΕ, αν είμαστε στο ευρώ ή, αν είμαστε στην… Αργεντινή και αν φίλησε του παππά το χέρι ή μόνο το Σταυρό, που του δώσανε.
    Δεν πρέπει να κατάλαβε, ούτε που βρισκόταν, ούτε και για ποιο λόγο τον έβαλαν σε αυτή τη θέση. Πίστευε και πιστεύει(;), ότι η ώρα πλησιάζει που θα ξαναγίνει πρόεδρος του 15μελούς και μετά θα πάνε… σινεμά.
    NBράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΣΟ ‘’ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ’’???? ,

    ΔΕΝ ΥΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    Και έρχεται σήμερα ο ‘’αριστεριστής’’ Τσίπρας της Χούντας και ‘’τακιμιάζει’’ μία φορά ακόμη με την δεξιά του Κυρίου, για να αναπαλαιώσει τις σχέσεις ‘’αίματος και προδοσίας’’ που είχαν παραμείνει στο ‘’βρόμικο 89’’ και προτείνει Παυλόπουλο για Πρόεδρο. Ποιον? Τον φυσικό αυτουργό της καταστροφής μας.
    Τον πολιτικό που γέμισε τις δημόσιες υπηρεσίες με όλο το χαφιεδότσουρμο.
    Έτσι αντί για ειδικό δικαστήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έρχεται σήμερα ο Τσίπρας , ο αμνός της ΧΟΥΝΤΑΣ και επιλέγει τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, διασώζοντας τον Καραμανλή και προσπαθώντας να ρίξει λήθη και στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Τι να καταλάβει και πώς να αντιδράσει τούτος ο χιλιοπροδομένος λαός μας?
    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ότι οι ηγεσίες της αριστεράς μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
    Και ‘’ύστερα’’ σου λένε: Ο Παπανδρέου φταίει….!!!!!!
    Προδότες και αποστάτες με ‘’βούλωμα’’ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ - ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ .'' ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ
    Βίντεο για τσίπρας είμαι άθεος▶ 0:28
    https://www.youtube.com/watch?v=j4l_QKaYoMk
    16 Μαρ 2013 - Μεταφορτώθηκε από Στῶμεν καλῶς
    Ο πρόεδρος τού ΣΥΡΙΖΑ - Αλέξης Τσίπρας , δηλώνει ξεκάθαρα ΑΘΕΟΣ . Μάλιστα , εξηγεί - πολύ ορθά , πώς όλοι οι Αριστεροί είναι τοιούτοι .
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ (1-3-2008) - YouTube


    Βίντεο για τσίπρας είμαι άθεος▶ 0:28
    https://www.youtube.com/watch?v=_t-nQattIwk
    19 Δεκ 2012 - Μεταφορτώθηκε από FILOSTRATOS2
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ. ... Up next. Ο Τσίπρας αρνείται να μπει σε εκκλησία! - Duration: 1:01. by Nick Peep 158,652 views. 1:01 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση