GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή στην τραγωδία της Κοζάνης: Η Ανθή πέθανε από ασφυξία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο, παρακολουθούν την απίστευτη ιστορία δολοφονίας της 37χρονης μητέρας από το Βε...


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο, παρακολουθούν την απίστευτη ιστορία δολοφονίας της 37χρονης μητέρας από το Βελβεντό Κοζάνης, με δράστη τον σύζυγό της.  

Η συνήγορος της οικογένειας του θύματος δήλωσε στο Kozan.gr ότι, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά πορίσματα, ο θάνατος της Ανθής Λινάρδου προήλθε από ασφυξία - ίσως με μαξιλάρι στο πρόσωπο – και όχι από στραγγαλισμό, όπως εί χε ομολογήσει ο σύζυγός της. 

 Η 37χρονη, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί στην αστυνομία από την περασμένη Κυριακή (10 Ιανουαρίου), βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ομολογία του ο δράστης ανέφερε: «Την έπνιξα, ας κάνω και ισόβια»

Στον 40χρονο συζυγοκτόνο απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και οπλοκατοχή ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί. 

Διαβάστε σχετικά: Kοζάνη: Τη στραγγάλισε, την έθαψε, την όργωσε για να μην τον αφήσει  

Παράλληλα, ο πατέρας του 40χρονου και πεθερός του θύματος συνελήφθη την Τετάρτη για παράνομη οπλοκατοχή αλλά αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε δικάσιμος, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, για τις 27/1.

Εν τω μεταξύ, όλο το ενδιαφέρον της οικογένειας της άτυχης Ανθής έχει πέσει τώρα σ τα τρία παιδιά της, που είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Η οικογένεια της Ανθής θα ζητήσει άμεσα την επιμέλεια του 8χρονου γιου και των 6χρονων κοριτσιών ώστε να ζήσουν μαζί στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολόγος που τα παρακολουθεί συνέστησε να παραστούν στην κηδεία της μητέρας τους «για να την αποχαιρετήσουν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση