GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για διάσημο τραγουδιστή

Συγκλονισμένος είναι ο Eminem καθώς, όπως έγινε γνωστό, η κουνιάδα του πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η Dawn Skott η οποία είνα...


Συγκλονισμένος είναι ο Eminem καθώς, όπως έγινε γνωστό, η κουνιάδα του πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.
Η Dawn Skott η οποία είναι η δίδυμη αδελφή της πρώην γυναίκας του, Κιμ Mathers, και έχει μία κόρη, την Alain,  βρέθηκε νεκρή σε πάρκο στο Detroit.
Aν και ο διάσημος ράπερ ήταν πολύ φίλος με την 40χρονη γυναίκα από την εφηβεία τους, το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες. Η Dawn Scott ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν τέσσερις μήνες στο Radar, o Eminem και η Kim της είχαν γυρίσει την πλάτη.
Η άτυχη γυναίκα ήταν άστεγη από το 2014. Κοιμόταν σε παγκάκια και ζούσε στους δρόμους. Ο φίλος της, με τον οποίο βρίσκονταν συχνά πυκνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υποστήριξε ότι είχε πάρει τηλέφωνο πολλές φορές την δίδυμη αδελφή της για να τη βοηθήσει.
«Προσπαθούσα να της σώσω τη ζωή! Είχα κάνει άπειρες συζητήσεις με την Κιμ αλλά η ίδια δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα».
Γνωρίζοντας την κατάστασή της ο Eminem και η Kim είχαν υιοθετήσει την κόρη της Alaina και την μεγάλωναν σαν δικό τους παιδί, μαζί με τη βιολογική τους κόρη Hailie.
(Η Αλάινα)
Τον περασμένο χρόνο, όπως είχε αναφέρει η Dawn Skott, στο Radar έκανε ξανά μια προσπάθεια. Πήρε τηλέφωνο την Κιμ και της είπε να τη βοηθήσει καθώς δεν έχει που να μείνει.
«Δεν είναι πρόβλημά μου αυτό! Μην με ενοχλήσεις ξανά» φέρεται να της απάντησε η ίδια και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση