GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινάει σήμερα το Πατρινό Καρναβάλι που γίνεται... ιντερνάσιοναλ!

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς μπήκε από σήμερα το πρωί η Πάτρα, με την παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελε...


Σε καρναβαλικούς ρυθμούς μπήκε από σήμερα το πρωί η Πάτρα, με την παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη. Οι σημερινές δράσεις θα κορυφωθούν στις 21:00 με την τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου.

Οι καρναβαλικές δράσεις στην ηλιόλουστη σήμερα Πάτρα, ξεκίνησαν στις 10:00 με το μουσικό άρμα του τελάλη, που ανήγγειλε στους δρόμους της πόλης, την έναρξη του καρναβαλιού.

Την καρναβαλική ατμόσφαιρα έξω από το δημαρχείο συμπλήρωναν η μπάντα του δήμου που παιάνιζε αποκριάτικη μουσική και πέντε σύλλογοι σοκαλατοριχτών, που έριχναν σοκολάτες.

Στις 21:00 θα ξεκινήσει στην πλατεία Γεωργίου η τελετή έναρξης, στην οποία θα πάρουν μέρος 106 μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές από έξι χώρες με τη συμμετοχή και πολλών Πατρινών.

Τίτλος του προγράμματος, τη μουσική επιμέλεια του οποίου έχει ο Νίκος Τουλιάτος, θα είναι «Τα Κρουστά της Ειρήνης στην Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού». Στην τελετή έναρξης, μέσω ενός ταξιδιού από φωνές, κίνηση, τραγούδια και παραδοσιακά κρουστά, θα ενωθούν η Ελλάδα, η Αφρική, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Κούβα και η Ιταλία για να καταλήξουν με την ομάδα κρουστών των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 της Αθήνας στο άνοιγμα του πατρινού αρναβαλιού για το 2016. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα κηρύξει και επίσημα έναρξη του πατρινού καρναβαλιού.

Το καρναβαλικό κέφι αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αργά τη νύχτα με ντι τζέι που θα αναλάβουν τη διασκέδαση στην πλατεία. Παρουσιάστρια της τελετής έναρξης του πατρινού καρναβαλιού θα είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση