GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλος Κωστή Πολύζου: Την άλλη μέρα, η μάνα του καθάριζε το σπίτι με τον ατμοκαθαριστή

"Η μάνα του ήταν ψεύτικη από την πρώτη στιγμή που δήλωσε την εξαφάνισή του. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε αν είναι εκεί ο Κ...


"Η μάνα του ήταν ψεύτικη από την πρώτη στιγμή που δήλωσε την εξαφάνισή του. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε αν είναι εκεί ο Κωστής και μάλιστα με ρωτούσε άν είχα πει στην αστυνομία ότι με είχε παρει και με ρωτούσε με αγωνία. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι ήταν αυτοί (μάνα και πατριός)" δήλωσε ο φίλος του άτυχου Κωστή Πολύζου, Σπύρος, στην Αγγελική Νικολούλη στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Ο νεαρός περιέγραψε για μία ακόμα φορά τη συνέβη την τελευταία νύχτα πριν δολοφονηθεί ο Κωστής, τι ώρα έφυγε από το σπίτι του και γιατί δεν πίστεψε στιγμή την ιστορία ότι ο φίλος του βγήκε με κάποιον άγνωστο, μέσα στην κακοκαιρία, στις 12 το βράδυ, όπως ισχυριζόταν η μητέρα του, όταν δήλωσε την εξαφάνισή του. 

"Όταν πήγα το άλλο πρωί, βρήκα τη μάνα του σε αμόκ να κάνει καθαριότητα και ήθελε να καθαρίσει ακόμα και τα πλακάκια με τον ατμοκαθαριστή και παραξενεύτηκα" είπε στην Αγγελική Νικολούλη ακόμα ο φίλος του Κωστή, σοκάροντας ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη. 

Δείτε τι είπε χθες ο Σπύρος, ο φίλος του Κωστή Πολύζου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση