GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα ταξιδέψετε στην Ιταλία; Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις!

Ξεκίνησαν  οι χειμερινές εκπτώσεις σε τέσσερις περιφέρειες της Ιταλίας: Σικελία, Μπαζιλικάτα (κοντά στην Καλαβρία ), Καμπανία -με πρωτε...


Ξεκίνησαν  οι χειμερινές εκπτώσεις σε τέσσερις περιφέρειες της Ιταλίας: Σικελία, Μπαζιλικάτα (κοντά στην Καλαβρία ), Καμπανία -με πρωτεύουσα την Νάπολη- και Βάλλε Ντ΄Αόστα, περιοχή η οποία συνορεύει με την Γαλλία.
Σε όλη την υπόλοιπη Ιταλία η έναρξη των εκπτώσεων έχει προγραμματισθεί για τις 5 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εμπορικής ένωσης Confcommercio, κάθε ιταλική οικογένεια πρόκειται να ξοδέψει, κατά μέσο όρο, 346 ευρώ. Συνολικά, αναμένεται να ξοδευθούν, κυρίως για αγορά ενδυμάτων, υποδημάτων και διαφόρων αξεσουάρ, 5,4 δισεκατομμύρια ευρώ, με αύξηση του 3% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2015.
Η Confcommercio προσθέτει ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις, φέτος θα «επωφεληθεί» των εκπτώσεων το 55% των ιταλών, ενώ πέρυσι το ανάλογο ποσοστό δεν ξεπέρασε το 51%.
Οι προβλέψεις, τέλος, της ένωσης καταναλωτών Codacons χαρακτηρίζονται, σαφώς, από λιγότερη αισιοδοξία, αφού οι ειδικοί της υπολογίζουν ότι κατά μέσο όρο, κάθε οικογένεια, δεν πρόκειται να ξοδέψει πάνω από 184 ευρώ για αγορές και κυνήγι των διάφορων «ευκαιριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση