GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούντορ: Περιμένω την ΑΕΚ στα πλέι οφ

Στα πλέι οφ περιμένει τώρα την ΑΕΚ ο Ιγκόρ Τούντορ όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρο...


Στα πλέι οφ περιμένει τώρα την ΑΕΚ ο Ιγκόρ Τούντορ όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, ενώ για τους παίκτες του σημείωσε πως σεβάστηκαν αρκετά την Ένωση. 
Αναλυτικά ο Τούντορ είπε στη συνέντευξη Τύπου: 
Θεωρείτε ότι χάθηκε ένα ημίχρονο; Φοβήθηκε ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ περισσότερο απ’ όσο έπρεπε;
«Μπορώ να πω πως «ναι». Η ΑΕΚ είχε το πρώτο ημίχρονο, εμείς το δεύτερο. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εμείς όχι στο δεύτερο και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συμφωνω οι παίκτες μας έδειξαν πολύ μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ, όμως είναι νεαροί κάποιοι και αυτό το ματς είναι ένα μεγάλο σχολείο».
Για την επιλογή του Βελλίδη αντί του Όλσεν;
«Αγοράσαμε τον Βελλίδη για να είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος τερματοφύλακας και γι’ αυτό ξεκίνησε. Να αγοράσουμε τερματοφύλακα και να τον αφήσουμε στον πάγκο για ένα καλό παιχνίδι του Όλσεν;»
Για τον Μπερμπάτοφ ένα σχόλιο;
«Ήταν καλός αγωνιστικά. Δεν πήγε άσχημα. Για το τι έγινε στη φάση της κόκκινης δεν έχω δει και δεν έχω άποψη».
Επειδή δεν έχει αποβληθεί ποτέ τα τελευταία 14 χρόνια ο Μπερμπάτοφ πως κρίνει αυτή τη στιγμή του;
«Δεν ξέρω ποιος ο λόγος της αντίδρασής του. Δεν ξέρω λεπτομέρειες».
Για την αλλαγή του Βίτορ κι αν είχε πρόβλημα;
«Ναι, είχε ενοχλήσεις στο ισχυακό νεύρο. Θα δούμε τι θα γίνει»
Για μεταγραφές κι αν περιμένει κάτι ακόμα;
«Δεν ξέρω τίποτα».
Για την αλλαγή τακτικής του δευτέρου ημιχρόνου και τη θέση του Μπερμπάτοφ ως 10άρι;
«Ήθελα έναν ακόμη μέσο, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Γι’ αυτό έπαιξε εκεί. Θέλαμε έναν πιο επιθετικό παίκτη και γι’ αυτό έπαιξε εκεί».
Να εξηγήσει το λόγο που έκανε ο ΠΑΟΚ τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του όταν έμεινε με 10;
«Ήμασταν σε καλό χρονικά σημείο και γι’ αυτό έγιναν οι φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο. Στο πρώτο μόνο η ΑΕΚ υπήρχε στο γήπεδο. Στα τελευταία λεπτά αν είχαμε τον Μπερμπάτοφ στις στημένες φάσεις ίσως ήμασταν πιο δυνατοί».
Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις;
«Είναι πρόβλημα! Δεν είμαστε ψηλή ομάδα. Τα δυο μας μπακ είναι οι κοντά, οι κεντρικοί μας αμυντικοί είναι κοντοί επίσης. Υποφέρουμε σε αυτό τον τομέα… Δεν… έπιναν αρκετό γάλα όταν ήταν μικροί φαντάζομαι» (γέλια).
Αν του αρέσει ο ΠΑΟΚ και αν έχει κάνει βήματα προόδου;
«Βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα. Στο δεύτερο είδα ενδιαφέροντα πράγματα. Στο πρώτο όχι. Περιμένω με ανυπομονησία την ΑΕΚ στα πλέι οφ για να δούμε τι θα γίνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση