GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναττική στάση εργασίας και μηχανοκίνητη πορεία από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στάση εργασίας για τους υπαλλήλους των δήμων της Αττικής προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα την ίδια ημέρα...


Στάση εργασίας για τους υπαλλήλους των δήμων της Αττικής προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσει μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το ασφαλιστικό.
Η στάση θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, ενώ η πορεία διαμαρτυρίας με απορριμματοφόρα θα ξεκινήσει στις 12:00 από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, επί της πλατείας Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, και θα καταλήξει στη Βουλή.
Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί σήμερα και αύριο περιφερειακές συσκέψεις για την ενημέρωση διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας, σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές στο συνταξιοδοτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση