GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κέτιλιν Τζένερ κυκλοφορεί τα απομνημονεύματά της

Την Άνοιξη του 2017 θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα της Κέιτλιν Τζένερ με τη βοήθεια του συγγραφέα, βραβευμένου με Πούλιτζερ, Μπαζ ...


Την Άνοιξη του 2017 θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα της Κέιτλιν Τζένερ με τη βοήθεια του συγγραφέα, βραβευμένου με Πούλιτζερ, Μπαζ Μπίσιντζερ και του εκδοτικού οίκου Grand Central Publishing.
«Τα πράγματα κινούνται τόσο γρήγορα και θα ήταν ωραία να τα επιβραδύνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε το χρόνο και να προβληματιστούμε σχετικά με αυτό το ταξίδι», δήλωσε η Τζένερ και πρόσθεσε: «Εγώ δεν θα μπορούσα να επιλέξω καλύτερη ομάδα, από τον οίκο Grand Central και τον Μπαζ, και να είστε σίγουροι ότι αυτή η ιστορία θα ξετυλιχθεί με πολλή ειλικρίνεια και φροντίδα».
«Μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω μαζί με την Κέιτλιν ένα σπουδαίο βιβλίο, που θα είναι καθηλωτικό, σημαντικό και θα αποκαλύψει όλες τις περιπλοκές, τις ανατροπές και τις στροφές της ζωής από την παιδική ηλικία μέχρι την μετάβαση», δήλωσε ο Μπίσιντζερ και συνέχισε: «Και οι δύο συμφωνούμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μείνει έξω από τη σύλληψη αυτού του μοναδικού και πρωτοφανούς ταξιδιού. Αυτή είναι η ιστορία της και είμαι περήφανος που θα παίξω έναν ρόλο στην αφήγηση της, με τιμή και ειλικρίνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση