GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο!

Θύμα ασυνείδητου οδηγού έπεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το βράδυ της Παρασκευής στο Γκάζι. Ο δημοφιλής ηθοποιός χτυπήθηκε από διερχόμεν...


Θύμα ασυνείδητου οδηγού έπεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το βράδυ της Παρασκευής στο Γκάζι. Ο δημοφιλής ηθοποιός χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νίκαιας με πόνους στη μέση και γεμάτος μώλωπες.
Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, ο οδηγός τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε, χωρίς να σταματήσει. "Με εκσφενδόνισε τρία μέτρα στον αέρα και με πέταξε στα κάγκελα του διαζώματος. Πρόκειται για έναν ασυνείδητο οδηγό που με εγκατέλειψε. Ζω από ένα θαύμα" είπε σοκαρισμένος ο Β. Χαραλαμπόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν πως δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση