GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε για εξηγήσεις τον Γρηγοράκο

Αναταραχή προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος δεν απέκλεισε βουλευτές να μετακινηθούν στη ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκο...


Αναταραχή προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ο οποίος δεν απέκλεισε βουλευτές να μετακινηθούν στη ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Κατόπιν αιτήματος της προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φ. Γεννηματά, ο γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκέρογλου καλεί τον βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ, όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ορισμένοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βλέπουν με καλό μάτι την ανάδειξη του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Συγκεκριμένα, ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικης Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μιλώντας στον απόηχο της δήλωσης της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γρηγοράκος Χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα δημοσκοπικά.
Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Είναι ελπιδοφόρα αλλαγή η εκλογή του Κυριακού Μητσοτάκη είπε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης. Πρέπει τόνισε όλα τα κόμματα του κεντρώου χώρου να επαναπροσδιορίσουν την κατάσταση και να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις.
Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη δεν είναι αδιάφορη, έχει πολιτικό ενδιαφέρον, τόνισε επίσης ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.
Δήλωσε ότι Το Ποτάμι είναι υποχρεωμένο πλέον να προσδιορίσει με ακρίβεια το δικό του πολιτικό στίγμα για να δει πως θα αντιμετωπίσει τις αναδιατάξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση