GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το Νταβός τα μηνύματα εκλογών για την Ελλάδα!‏

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗEΑ. Το δυσμενές κλίμα της πορείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκφράστηκε από τους...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗEΑ.

Το δυσμενές κλίμα της πορείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκφράστηκε από τους ξένους στο Νταβός, όπου τα πράγματα με τον Σόιμπλε εξελίχθηκαν ραγδαία ενάντια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε "σφάχτηκαν" κυριολεκτικά με υπονοούμενα και αντάλλαξαν "καρφιά" σε όλη τη διάρκεια των παρεμβάσεών τους. Ο Σόιμπλε, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, και μιλώντας για τη συμφωνία Ελλάδας-δανειστών, είπε ότι "υπάρχουν συμφωνίες αλλά δεν γίνονται σεβαστές", ρίχνοντας έτσι καρφιά προς τον Τσίπρα με τις λέξεις "Είναι η εφαρμογή ανόητε..."!!!

Τι δείχνουν όλα αυτά;
Με το ασφαλιστικό στον αέρα, τους αγρότες στα μπλόκα με τα τρακτέρ στους δρόμους και την Λαγκάρντ να μιλά για ακόμα.... 6 δις δημοσιονομικό κενό όλα δείχνουν ότι οδηγούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην έξοδό της....
Απ ότι φαίνεται ο Τσίπρας θα πάει σε πιθανό δημοψήφισμα ή κατευθείαν σε εκλογές αφού δέχεται εισηγήσεις ανάλογες από τους στενούς συνεργάτες του κκ Παππά και Δραγασάκη. Στόχος είναι την "καυτή πατάτα" να την πάρει στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή να επιτευχθεί νέα κυβέρνηση με την συνδρομή των μικρών κομμάτων Λεβέντη και Ποτάμι.
Τις επόμενες ημέρες τα πράγματα θα φανούν, ήδη από το Νταβός τα πρώτα μηνύματα έπεσαν.

1 σχόλιο

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...!!!
    Ψηφίσαμε τον Τσίπρα,
    ενάντια στην Σαμαρική ‘’αλλοφροσύνη’’ και την εγκληματική μεθόδευση! Γίναμε και εμείς θύματα του βρώμικου ποταμού της προδοσίας, των μεθοδεύσεων, της παραπληροφόρησης και προτιμήσαμε το μη χείρον…? Και τώρα που μάθαμε την αλήθεια τι σκοπεύουμε να κάνουμε?
    Θεωρούμε ότι όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν μας εκφράζουν?
    Όχι βέβαια ! Επιστρέφουμε στις ρίζες μας. Εκεί που μεγαλώσαμε και νοιώσαμε ότι υπάρχει δημοκρατία ,κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα.
    Γυρίζουμε ξανά κοντά σε αρχές και ελπίδες. Όλοι μαζί πάμε εμπρός για μια νέα πατρίδα, δική μας ,περήφανη, με ευνομία και ισότιμη φοροδοτική υποχρέωση.

    *Παμε μαζί, για μια Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες , με διαφάνεια και αξιοκρατία και με τον ΕΝΤΙΜΟ πρόεδρό μας, που θυσιάστηκε για να μη χρεοκοπήσουμε.
    Αν σήμερα ήταν ακόμη ο Γιώργος Παπανδρέου η Ελλάδα μας θα είχε σωθεί και θα ήταν πάλι περήφανη και χαμογελαστή.
    Εμπρός όλοι μαζί στο ΚΙΝΗΜΑ της ελπίδας και της ανανέωσης !!!
    N.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση