GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε η ώρα: Ξεκινά (αύριο Δευτέρα) η διαπραγμάτευση με τους δανειστές...

Ξεκινά αύριο Δευτέρα η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις,...


Ξεκινά αύριο Δευτέρα η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρώτη φάση θα διαρκέσει λίγες μέρες, καθώς θα υπάρξει διάλειμμα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Στη συνέχεια οι θεσμοί θα επιστρέψουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, που όλες τις προηγούμενες ημέρες προετοίμαζαν την άφιξη των επικεφαλής τους.

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής πολιτικής το συντομότερο δυνατό, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση