GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στην Κοζάνη: Μάνα είχε σκοτώσει το γιο της και έκανε ότι τον ψάχνει

Συγκλονίζει η υπόθεση που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αφορούσε στην εξαφάνιση του 23χρονου Κωσ...


Συγκλονίζει η υπόθεση που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αφορούσε στην εξαφάνιση του 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, μιας περίεργης ιστορίας που άφηνε πολλά ερωτήματα αναπάντητα. 

Η υπόθεση θρίλερ έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως αρχικά μετάδωσε το τοπικό μέσο kozanimedia.gr, ο εισαγγελέας Κοζάνης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον πατριό του άτυχου 23χρονου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, αλλά και για την ίδια τη μητέρα του, με την κατηγορία της δολοφονίας του γιου της. 

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού τους, το ζευγάρι συνελήφθη το πρωί σε περιοχή της Αθήνας, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αρχικά στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ, στη συνέχεια, πιθανότατα να μεταχθούν στην Κοζάνη, προκειμένου να απολογηθούν στις εκεί ανακριτικές Αρχές για τις πράξεις που τους βαρύνουν.

H μάνα και ο πατριός αντιμετωπίζουν την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού.  Επίσης τους έχουν απαγγελθεί και άλλες τρεις κατηγορίες που είναι περιύβριση νεκρού, ψευδορκία, αλλά και πλαστογραφία, λόγω των πλαστών υπογραφών του Κωστή που φέρονται να έχουν βάλει σε συνάψεις δανείων.

Πέντε χρόνια πριν...

Έπειτα από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια - ο Κωστής είχε εξαφανιστεί  στις 18 Φεβρουαρίου 2011 - και τέσσερα και πλέον χρόνια από την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα του,26 Σεπτεμβρίου 2011, σε χωράφι  που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του, η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη έρχεται να σοκάρει την περιοχή, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς η δολοφονία του νεαρού είχε λάβει τεράστια έκταση, κυρίως λόγω των συνεχώς ερευνών και εκπομπών της Αγγελικής Νικολούλη.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού (από κυνηγό) της σορού του Κωστή, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Α.Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.

Η μικρή τοπική κοινωνία της Σιάτιστας ψιθύριζε πως «τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους» και, σύμφωνα πάντα με τη σημερινή εξέλιξη, μάλλον αποδεικνύεται πως δεν είχαν άδικο. 

Η επιμονή αντρών της Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης-θρίλερ από τον σημερινό ανακριτή της Κοζάνης οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης και του πατριού, αλλά και της μητέρας του Κωστή, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια διαμένουν στην Αθήνα, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

 

Σοκάρει η μάνα: Θρηνούσε για το παιδί της και χαρακτήριζε τους δολοφόνους του δίποδα αγρίμια

Τα στοιχεία που έρχονται ξανά στην επιφάνεια, ανατρέχοντας στις εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, προκαλούν ανατριχίλα, καθώς η μητέρα είχε μιλήσει με την δημοσιογράφο για το τραγικό χαμό του παιδιού της ουκ ολίγες φορές. 

«Η συνομιλία που είχα με την κυρία Δέσποινα, μια από τις πολλές,είναι ιδιαίτερη.Θρηνεί για το παιδί της και συμφωνεί με την παρατήρησή μου, ότι οι δολοφόνοι είναι δίποδα αγρίμια. Η κουβέντα έφτασε στην ταφή και στην οργή που θα προκαλέσει η επιμονή της, να απομακρύνει τον νεκρό από τον τόπο του...», αποκάλυπτε η Αγγελική Νικολούλη. 

Η δημοσιογράφος συνέχιζε να εξιστορεί: «Στην αρχή ήταν οργισμένη με τους κατοίκους της Σιάτιστας και τα όσα έλεγαν για την ίδια και τη συμπεριφορά της. Περισσότερο όμως την είχαν πειράξει τα λόγια του κυνηγού, που ανακάλυψε τον τάφο του παιδιού της. Εκεί ,στο κτήμα του δεύτερου συζύγου της.Ο μάρτυρας είχε εκφράσει στο "ΤΟΥΝΕΛ" την έκπληξη και την απορία του για τη μάνα του θύματος.Δεν πήγε να τον δει ή να τον πάρει εστω ένα τηλέφωνο, να ρωτήσει κάτι για το παιδί της. «Δεν μας άφηνε η αστυνομία Αγγελική μου να πλησιάσουμε στον τόπο. Πώς να πάμε να βρούμε τον άνθρωπο΄», της είχε εκμυστηρευρτεί χαρακτηριστικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση