GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντακότα Τζόνσον: "Είμαι περήφανη για τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»"

Είναι ένα πρόσωπο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Πρόκειται για την Ντακότα Τζόνσον, η οποία για πάντα θα συνδέεται με την ταινία «Πενήντα Α...


Είναι ένα πρόσωπο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Πρόκειται για την Ντακότα Τζόνσον, η οποία για πάντα θα συνδέεται με την ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», αλλά όπως η ίδια δήλωσε σε μία συνέντευξή της στην βρετανική Vogue, η σύνδεση αυτή δεν την ενοχλεί καθόλου και δεν είναι απαραίτητα κακή.
«Είμαι περήφανη για τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», δήλωσε η 26χρονη ηθοποιός που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ναστάζια στην ταινία.
«Δεν χρειάζεται να αποστασιοποιηθώ από αυτή. Όσο περισσότερο δουλεύω, τόσο περισσότεροι βλέπουν ότι μπορώ να κάνω διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι μου άνοιξε τις πόρτες. Ναι. Περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν το όνομά μου».
Πρόσθεσε ακόμα ότι η συμμετοχή της στην ταινία την βοήθησε να πατήσει καλύτερα στα πόδια της στην βιομηχανία του κινηματογράφου που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους νέους ηθοποιούς, παρότι η ίδια είναι κόρη της Μέλανι Γρίφιθ και εγγονή της Τίπι Χέντρεν, που θεωρούνται στυλοβάτες του Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση