GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (σεξοβόμβα) Πάμελα Άντερσον πήγε να διαμαρτυρηθεί στους Γάλλους για το φουά γκρα...

Κομφούζιο προκάλεσε στο γαλλικό κοινοβούλιο η πρώην, νυν και αεί σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον όταν πήγε στη Βουλή για να διαμαρτυρεί στου...



Κομφούζιο προκάλεσε στο γαλλικό κοινοβούλιο η πρώην, νυν και αεί σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον όταν πήγε στη Βουλή για να διαμαρτυρεί στους Γάλλους – ως οικολογός και ακτιβίστρια - για το φουά γκρα! Συγκεκριμένα, εκλήθη από το ίδρυμα Μπριζίτ Μπαρντό και τους Πρασίνους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την γαλλική κοινή γνώμη και τους πολιτικούς ενάντια στις πρακτικές παρασκευής του φουά γκρα, που απαιτεί την καταναγκαστική σίτιση των ζώων.
Κάμερες και δημοσιογράφοι κατέκλυσαν το κτίριο και οι εργαζόμενοι στριμωχνόταν για να θαυμάσουν από κοντά την πιο διάσημη ναυαγοσώστρια του κόσμου.
Κομψά αλλά σέξι ντυμένη, η Άντερσον κατάφερε να περάσει το μήνυμα τής παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι χάζευαν την ίδια.
"Το 1977, η Μπριζίt Μπαρντό έκανε εκστρατεία στον Kαναδά κατά της δολοφονίας των μωρών της φώκιας. Τότε ήμουν 10 ετών αλλά αυτό με άγγιξε πολύ. Σήμερα, ως φόρο τιμής στη Μπαρντό, έρχομαι στη Γαλλία ως Καναδή για να αντισταθώ σε μια βιομηχανία που είναι το ίδιο σκληρή", είπε η Αντερσον.
Η Γαλλία παράγει περίπου 20.000 τόνους φουά-γκρα το χρόνο, το οποίο εξάγει κυρίως στην Ιαπωνία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Η παραγωγή φουα-γκρα απασχολεί περίπου 30.000 οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση