GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη για την ΕΥΠ και το Νομισματοκοπείο

Σάλος έχει προκληθεί με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες το περασμένο καλοκαίρι η κυβέρνηση επι...


Σάλος έχει προκληθεί με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες το περασμένο καλοκαίρι η κυβέρνηση επιχείρησε με φρουρά της ΕΥΠ να αποτρέψει σχέδια εισβολής στο Νομισματοκοπείο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tvxs.gr ο Πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο να «απαλλοτριωθούν» τα χρηματικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος που φυλάσσονται στο Νομισματοκοπείο σήμανε συναγερμό στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Με εντολή του Πρωθυπουργού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΕΥΠ ανέλαβε τότε να φρουρεί το Νομισματοκοπείο προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε επιχείρηση εφόδου.
Κυβέρνηση: «Ουδέν σχόλιο»
Κυβερνητικές πηγές, στις οποίες το tvxs.gr έθεσε τις πληροφορίες για τη φρούρηση του Νομισματοκοπείου από την ΕΥΠ απάντησαν: «Ουδέν σχόλιο»
ΝΔ: Υπόθεση με οσμές κατάλυσης της Δημοκρατίας
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι: «ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου αποκαλύπτει, σήμερα, μέσω της ιστοσελίδας του πως o πρωθυπουργός, με εντολή του στην ΕΥΠ, απέτρεψε την κατάληψη του Νομισματοκοπείου από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ».
«Θα μπορούσε να είναι αστείο, όμως πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμές κατάλυσης της Δημοκρατίας. Αναμένουμε, από το Μαξίμου και προσωπικά από τον πρωθυπουργό, άμεσα εξηγήσεις» τονίζει.
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ
«Αντί η ΝΔ να ασχολείται με τις γελοιότητες περί Νομισματοκοπείου, θα μπορούσε να μας  εξηγήσει γιατί συνεχίζει να καλύπτει ακόμα και σήμερα το στέλεχος της κ. Παπασταύρου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.
Να παρέμβει η δικαιοσύνη, ζητάει το Ποτάμι
«Όταν ο Πρωθυπουργός δίνει εντολή στην ΕΥΠ να φρουρήσει το Νομισματοκοπείο για να μην κάνουν «ντου» οι υπουργοί του, το παράλογο έχει περάσει σε νέα διάσταση» σχολιάζει το Ποτάμι.
Προσθέτει ότι «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει να προσφέρει πλούσιο υλικό σε σεναριογράφους, συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας, σκιτσογράφους, σατιρικές εκπομπές. Είναι κι αυτό μια προσφορά.»
Το Ποτάμι καταλήγει : «Υ.Γ. Μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει για να μάθουν οι πολίτες τι πραγματικά συνέβη εκείνους τους κρίσιμους μήνες»
Δικαστική έρευνα του ζητήματος ζητάει η Ένωση Κεντρώων
«Το ότι ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να αποτρέψει εισβολή των δραχμιστών στο νομισματοκοπείο, όπως διατείνεται ο Σύριζα, δεν ματαιώνει την ανάγκη δικαστικής έρευνας για το ζήτημα καθότι και μόνο αυτή η κίνηση πιστοποιεί την ύπαρξη συνωμοσίας αξιωματούχων του ελληνικού κράτους και δη Υπουργών για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων» σχολίασε η ΄Ενωση Κεντρώων
Μιχελογιαννάκης: Oφείλαμε να γνωρίζει το εκλογικό σώμα την αλήθεια
«Οφείλαμε να γνωρίζει το εκλογικό σώμα την 20 Σεπτέμβρη την αλήθεια για το νομισματοκοπείο» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
«Υπάρχει η μαρτυρία ότι η ΕΥΠ χρησιμοποιήθηκε για να αποτραπεί έφοδος στο νομισματοκοπείο ώστε να μην απαλλοτριωθούν τα χρηματικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδας» πρόσθεσε.
Επισημαίνει ότι «υπάρχει η δήλωση Στουρνάρα για προληπτική δημιουργία προστατευτικού τείχους έναντι εφόδου δραχμιστών»
Και καταλήγει ότι «οφείλουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια για τα παραπάνω όπως και θα έπρεπε να είναι γνωστά στο εκλογικό σώμα στις εκλογές της 20 Σεπτέμβρη.»
Κωνσταντοπούλου: Κατάντια της Κυβέρνησης και του Τσίπρα
Για κατάντια της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο, με ανάρτηση της στο twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση