GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Απόψε οι δυνάμεις του καλού αλλά και του "κακού" είναι αυξημένες...

Ταρω Προβλεψεις Πανσέληνος απόψε 24/1 στις 3:46 πρωϊνή. Ηλιος στον Υδροχόο, Σελήνη στον Λέοντα στον 8ο οίκο. Τρίγωνο Σελήνης με τον ωροσκ...

Ταρω Προβλεψεις

Πανσέληνος απόψε 24/1 στις 3:46 πρωϊνή.
Ηλιος στον Υδροχόο, Σελήνη στον Λέοντα στον 8ο οίκο.
Τρίγωνο Σελήνης με τον ωροσκόπο (Τοξότης).
Η πανσέληνος αυτή έχει ιδιαίτερη και καθοριστική σημασία για κάποιους απο εμάς. Είναι "μαγική". Απόψε οι δυνάμεις του καλού αλλά και του "κακού" είναι αυξημένες.
Σπουδαία νύχτα.
Ο Λέοντας εκφράζει τον εαυτό και την ατομική δύναμη, ζώδιο με σύμβολο και ενέργεια Ηλιακή. Ο Υδροχόος, ζώδιο που εκφράζει τον Ανώτερο άνθρωπο και τον άτομο σαν μέρος του συνόλου.
Εδώ ο ανώτερος άνθρωπος έχει ορίζει και κατακτήσει την ατομική του αλήθεια και δύναμη (Λέων) και την μοιράζεται με το σύνολο της ανθρωπότητας.
Το τρίγωνο που δημιουργείται, θεωρείται ¨μυστικιστικό". Η ενέργεια εδώ μας καλεί σε εσωτερική και συναισθηματική "κάθαρση".
Η ερώτηση που δημιουργεί την συναισθηματική "πίεση" είναι:
Πώς ονειρεύεσαι να δράς μέσα στον κόσμο των ανθρώπων όντας στο φώς και τη δύναμη σου? Τι προσφέρεις σαν ανταλλαγή για την αγάπη και την αναγνώριση που λαμβάνεις?
Εδώ δεν ζητάμε! Εδώ στεκόμαστε και αναγνωρίζουμε τι εμείς προσφέρουμε. Εδώ ο μεγάλος εαυτός ρωτάει τον μικρό: Αγαπάς όπως θές να σε αγαπούν?
... δύσκολη απάντηση.
Χρειάζεται να δούμε ποιοί κρυφοί φόβοι μας κρατούν πίσω απο το να αφεθούμε με εμπιστοσύνη και δύναμη στην δημόσια "έκθεση", προβολή, άνοιγμα γενικά.
Σε ατομικό επίπεδο, η ερώτηση είναι: μήπως ο καναπές και το βόλεμα σε κρατάει πίσω απο το να υλοποιήσεις τα όνειρα σου και να δράσεις?
Καλή Πανσέληνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση