GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: "Καρότο και μαστίγιο" η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι αγρότες περιμένουν απαντήσεις. Το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να πει ποια είναι τα ζητήματα που συζητά και με αυτή τη λογική να αποφασίσου...

«Οι αγρότες περιμένουν απαντήσεις. Το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να πει ποια είναι τα ζητήματα που συζητά και με αυτή τη λογική να αποφασίσουν οι αγρότες αν θα πάνε ή δεν θα πάνε να συζητήσουν» σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ,Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο Mega.
«Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το μαστίγιο μετά το …καροτάκι» πρόσθεσε.
«Η θεωρία περί ακραίων στοιχείων είναι η μόνιμη επωδός της προπαγάνδας όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που θέλουν να συκοφαντήσουν και να δυσφημίσουν κάθε κοινωνική κατηγορία που βρίσκεται στο δρόμο και διεκδικεί το δίκιο της» υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας.
Σημείωσε επίσης ότι «αρχίζει και αδυνατίζει η κυβερνητική πλειοψηφία αλλά μπορεί να βρει φτερούγες ο κ. Τσίπρας είτε από το κόμμα του Λεβέντη, είτε από το κόμμα του κ. Θεοδωράκη, ακόμα και από ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ»
Δείτε το βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση