GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε η λύση, υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Γκαλίτσιος

Κανονικά προχωράει η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Γιώργου Γκαλίτσιου με τον ΠΑΟΚ, καθώς Φρανκ Άρνεσεν και Νίκος Βεζυρτζής δέχθηκαν ...


Κανονικά προχωράει η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Γιώργου Γκαλίτσιου με τον ΠΑΟΚ, καθώς Φρανκ Άρνεσεν και Νίκος Βεζυρτζής δέχθηκαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και ο πρώην άσος της Λόκερεν θα υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, μετά τη διαφωνία που διαπιστώθηκε ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ σχετικά με τη χρησιμότητα της προσθήκης του «Γκάλι», οι δύο άνδρες βρήκαν τελικά τη μέση λύση ώστε και η συμφωνία να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα, αλλά και το ρίσκο να είναι το μικρότερο δυνατό για την ομάδα.

Η συμφωνία τελικά επιτεύχθηκε με τη συγκατάθεση, φυσικά, της πλευράς του ποδοσφαιριστή που δέχθηκε τους νέους όρους. Το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα είναι για έξι μήνες και εφόσον πείσει για την αξία του θα ανανεώσει το καλοκαίρι ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν ισχύει η αρχική συμφωνία για 18 μήνες αντί 500.000 ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση